Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

Vrijgezellenfeest activiteiten in Brabant – 5 tips

Ben je opzoek naar vrijgezellenfeest activiteiten in Brabant? Een van jouw vrienden, vriendinnen, broers, zussen, nichtjes of neefjes gaat trouwen. Iets wat daarbij absoluut niet kan ontbreken is het vrijgezellenfeest. Durf jij de leuke, maar grote uitdaging aan te gaan om het vrijgezellenfeest te organiseren? Dan ben je bij Uit in Zuid aan het juiste adres en helpen wij je graag. Hier beneden een aantal ideeën voor het leukste vrijgezellenfeest in Brabant.

Scooter Dorpen Derby

Een van de meest populaire vrijgezellen activiteiten onder de dames is de Scooter Dorpen Derby. Zet je vrijgezel op onze knalroze scooter en je middag kan al niet meer stuk. De activiteit start bij Fort Lunet. Vanuit hier krijg je van ons een korte maar leuke uitleg, ook krijg je van ons een GPS en een instructieboekje. Jullie zullen opzoek moeten gaan naar de verschillende opdrachtpunten in en rondom de gemeente Geertruidenberg. Jullie zullen ongetwijfeld een super gezellige middag hebben tijdens het spelen van deze challenge. De dag zal weer worden afgesloten bij Fort Lunet met een ludieke prijsuitreiking en een heerlijke borrel om de avond in te luiden.

GPS Tandem Challenge

Deze vrijgezellenfeest activiteit is vooral geliefd onder de vrijgezellen mannen. Een beetje teamwork, sportief en iets competitiefs is iets waar je de meeste mannen enthousiast mee maakt. Onze GPS Tandem Challenge gaat hetzelfde in zijn werk als de Scooter Dorpen Derby. Ga tijdens je fietstocht lekker terrasjes hoppen in de omgeving. Dan wordt het ongetwijfeld een top vrijgezellen dag.

VR Game: La Casa De Papel

Zitten de weergoden jullie niet mee tijdens de vrijgezellendag? Of doen jullie het liever iets rustiger aan? Kies dan voor de La Casa De Papel VR game. Zet je VR bril op en duik in deze digitale wereld. Los met je team de codes op en geraak zo uit de ‘Koninklijke Munt’. Combineer deze vrijgezellenfeest activiteiten met een smakelijk diner of laat je verrassen door heerlijk borrelhapjes en drankjes om alvast in de sfeer te komen.

Escaperoom combi - twee vrijgezellenfeest activiteiten in één

Is een vrijgezellen activiteit voor jullie niet genoeg? Geen probleem! Wij bieden jullie graag verschillende vrijgezellenfeest activiteiten aan. Denk bijvoorbeeld aan de combi op pad met de sloep in de Biesbosch en een Escaperoom. Begin de dag met in een van onze Escaperooms en werk goed samen om zo snel mogelijk vrij te komen om lekker het water te gaan. Wij zorgen dat na de Escaperoom er een sloep voor jullie klaar ligt, zodat jullie lekker samen de Biesbosch in kunnen. Laat je verrassen met een borrelbox of een heerlijke lunch aan boord. Meer heb je niet nodig toch?

Mexikano

Zijn jullie allemaal wat sportiever aangelegd en is een rustige middag op het water tijdens je vrijgezellenfeest niks voor jullie? Dan hebben wij de MEXIKANO! Laat je omtoveren tot een echte Mexikaan compleet met snor, sombrero en poncho. Stap vervolgens in de kano en ‘VAMOS’…! Jullie zullen opvallen in de Biesbosch, jullie zijn een opvallende verschijning. De ingrediënten voor een geslaagd en super gezellig vrijgezellenfeest in Brabant.

Groepsuitje organiseren bij Uit in Zuid?

Heb je vragen of wil je graag een offerte op maat ontvangen voor een uniek dagje uit in Brabant? Neem gerust met ons op!

Op werkdagen binnen een uur antwoord!