Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

Sportief dagje uit in Brabant

De lentekriebels beginnen bij vele al te komen. Het voorjaar staat weer voor de deur. En dus gaan we weer massaal naar buiten en komen de sportieve buitenactiviteiten weer aan bod. Staat jullie gezelschap open voor een sportieve en gezellige middag? Dan ben je bij Uit in Zuid aan het juiste adres.

Kanotocht in de Biesbosch

Verken de Biesbosch op een unieke manier. Kom op de mooiste plekken in dit natuurgebied tijdens de Biesbosch Kano Experience. Waan je samen met je team door de kleinste en mooiste kreekjes onder begeleiding van een begeleider. de Canadese kano´s zijn geschikt tot 3 personen. De Kanotocht start vanaf de Hofmansplaat. Onze Biesbosch kano Express vaart je hierheen. Zo hoef je niet te peddelen over de Amer. Durf jij dit avontuur aan?

Op de tandem tijdens jouw dagje uit in Brabant

Onze hippe Amerikaanse tandems zullen ongetwijfeld een lach op je gezicht toveren. De GPS tandem challenge start bij Fort Lunet. Hier worden de teams verdeeld en krijg je uitleg over het spel. Voor vertrek krijg je een GPS en een opdrachtenboek mee. De opdrachten op de GPS locaties zijn puzzels, vragen over de omgeving en improvisatie opdrachten. Er is een mooie route voor jullie uitgestippeld waardoor je met de tandem op de leukste en mooiste plekken in de omgeving komt tijdens jouw dagje uit in Brabant.

Vestingbattle

Beleef vestingstad Geertruidenberg en Raamsdonksveer te voet! Duik met je collega’s, vrienden of familie deze oud Hollandse vestingstad in en verken deze mooie omgeving. Alle teams klaar? Dan gaan we van start. Tijdens de battle beschik je alleen over een GPS en een boekje waar alle challenges in staan. Welk team gaat deze Vesting battle winnen?

Nog niet genoeg gehad na dit sportieve dagje uit in Brabant? Begin of eindig je dag bij restaurant Fort Lunet. Wij verzorgen graag een compleet verzorgde lunch, diner, buffet of BBQ afgestemd op jouw groepsgrootte en voorkeuren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Zoals je kunt zien is er in het voorjaar genoeg te doen bij Uit in Zuid. Ben je benieuwd geworden of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0162-727040 of mail naar info@uitinzuid.nl

Groepsuitje organiseren bij Uit in Zuid?

Heb je vragen of wil je graag een offerte op maat ontvangen voor een uniek dagje uit in Brabant? Neem gerust met ons op!

Op werkdagen binnen een uur antwoord!