Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

Samen met je collega’s op een winters bedrijfsuitje in Brabant!

Het is wel eens leuk om samen met je collega’s op een winters bedrijfsuitje in Brabant te gaan! Hierbij komt Uit in Zuid je helpen! Wij bieden verschillende activiteiten aan, zodat je de tijd met je collega’s goed kan herinneren. We zetten de leukste uitjes in de winter hieronder voor je op een rij.

VR Game La Casa de Papel

Bella Ciao! Een VR Escape Diner naar aanleiding van de populaire Netflix Serie La Casa de Papel. Voel jezelf een echte bankrover en laat je, samen met je team, leiden door ‘’El Professor’’. Weten jullie samen, doormidden van deze VR Escape Game de Koninklijke Munt in Madrid te ontsnappen?

Dit spel bevat in totaal zes levels. In iedere ronde heeft een andere teamgenoot de VR-bril op.

We wisselen de spellevels uiteraard af met de lekkerste gerechten. Zo vinden we de perfecte balans tussen spanning en ontspanning. Door deze combinatie is het een heerlijk avondje uit en speel samen met collega’s een winters bedrijfsuitje op de gezelligste locatie in Brabant!

GPS Winter Tuk Tuk challenge

Onze Thaise Tuk Tuks blijven rijden dit najaar! Met de elektrische GPS Tuk Tuk kan je een mooie tocht maken! Met 35 km per uur ga je het Brabantse land verkennen door verschillende GPS-punten te zoeken en opdrachten uit te voeren. 

Per opdracht kan je punten verdienen. Het team dat deze challenge eindigt met de meeste punten is uiteraard de winnaar van onze GPS Tuk Tuk Challenge. Deze winnaar maken wij, aan het einde van de middag, bekend door middel van een ludieke prijsuitreiking inclusief prijs voor het winnende team.

Escaperoom Het Fort

De escaperooms van Het Fort zijn uitdagend, spannend en onvoorspelbaar… Het is belangrijk dat je goed kunt communiceren met je team, want je moet de raadsels uiteindelijk samen oplossen met de tijdslimiet van 60 min.

Escaperoom Het Fort heeft twee spectaculaire escaperooms, namelijk ‘Het Medicijn’ en ‘De Bomkelder’. Beide kamers hebben te maken met de geschiedenis van dit oude fort maar in een geheel andere tijdsperiode. Welke kamer spreekt jou het meeste aan? Kan je niet kunnen kiezen, ga dan voor onze Combideal en speel ze allebei!

Een complete dag organiseren?

Begin de dag met een kick-start bij Fort Lunet met een kop koffie of een lunch in ons sfeervolle restaurant. In de middag/avond na de activiteiten kunnen wij ervoor zorgen dat er een heerlijk diner klaar voor je klaar staat. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Boek nu je bedrijfsuitje in Brabant!

Zoals je kunt zien kun je ook in het najaar bij ons terecht voor een gezellig dagje uit in Brabant. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust een kijkje bij onze bedrijfsuitjes. Of neem contact met ons op door te bellen naar 0162-727040 of mail naar info@uitinzuid.nl

Groepsuitje organiseren bij Uit in Zuid?

Heb je vragen of wil je graag een offerte op maat ontvangen voor een uniek dagje uit in Brabant? Neem gerust met ons op!

Op werkdagen binnen een uur antwoord!