Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

Origineel bedrijfsuitje in Brabant

Bij Uit in Zuid kun je alle kanten op voor een leuk en origineel bedrijfsuitje in Brabant! Ben jij al jaren dé organisator van jullie bedrijfsuitje? Of ben jij voor het eerst degene die het personeelsfeestje moet gaan organiseren? In beide gevallen kunnen wij je helpen het bedrijfsuitje in Brabant van a tot z vorm te geven. Van koffie bij ontvangst, een actief of juist ludiek uitje, tot een heerlijke afsluiting in de vorm van een borrel of diner, wij weten er wel raad mee.

Origineel bedrijfsuitje

Omdat elk bedrijf anders is, passen wij het uitje helemaal aan naar jullie wensen. Zijn jullie actief en sportief, dan kan je bijvoorbeeld met de tandem op pad. Zijn jullie echte natuur liefhebbers, dan is een

GPS Sloepen Challenge misschien een goed idee. Hebben jullie alles al gedaan, dan is onze GPS Tuk Tuk Challenge een origineel bedrijfsuitje. Zoals je ziet, denken wij graag mee en bieden we van alles aan. We kunnen zelf een combinatie maken van al onze mogelijkheden. 

Een compleet bedrijfsuitje

Maar wij begrijpen dat alleen een gezellige activiteit geen compleet uitje is. Daarom kan je bij ons de dag beginnen met een heerlijke kop koffie of thee met een punt gebak. Als iedereen er is en de stemming er helemaal in zit, dan ga je op pad. Tussendoor verzorgen wij natuurlijk een pauze met een lekker drankje. Aan het einde van de dag zit iedereen vol met verhalen van deze gezellige middag en willen jullie natuurlijk weten wie er gewonnen heeft! En wat is nou lekkerder dan nog kunnen kletsen en bijpraten over deze dag bij een lekkere BBQ. We zouden zelfs busvervoer kunnen regelen, zodat de collega’s bij de barbecue kunnen genieten van een verkoelend biertje.

Liever een bedrijfsfeest of personeelsfeest?

Ben je opzoek naar een geschikte locatie voor een bedrijfsfeest, personeelsfeest , vergadering of product presentatie? Uit in Zuid werkt samen met drie prachtige horeca en evenementen locaties in de gemeente Geertruidenberg, namelijk: Fort Lunet, Het Cachot en Fort Sint Gertrudis. Je kunt bij ons dus ook terecht voor een bedrijfsfeest op maat bij een van deze drie locaties. Of begin of eindig jullie bedrijfsuitje met een vergadering of product presentatie. Naast de geschikte locatie bieden wij in samenwerking met de drie horeca locaties ook eten/drinken aan. Zo kun je alles uit handen geven en is alles tot in de puntjes verzorgd. Wil je graag een uniek en origineel bedrijfsuitje in Brabant boeken? Neem dan eens een kijkje bij onze ludieke themafeesten. Dan heeft iedereen gegarandeerd een gezellige avond! 

Zoals je ziet, kun je met ons alle kanten op. Lijkt het je nou leuk om bij ons je bedrijfsuitje te organiseren, en ben je benieuwd naar alle mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. 

Groepsuitje organiseren bij Uit in Zuid?

Heb je vragen of wil je graag een offerte op maat ontvangen voor een uniek dagje uit in Brabant? Neem gerust met ons op!

Op werkdagen binnen een uur antwoord!