Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

Organiseer in 5 stappen een uniek dagje uit in Brabant

Wil jij met je gezelschap een uniek dagje uit in Brabant? Maar heb je zoiets nog nooit georganiseerd? Uit in Zuid beschikt over een breed aanbod aan originele en leuke uitjes voor jong en oud. Hieronder lees je ons stappenplan voor het organiseren van een uniek dagje uit in Brabant.

Stap 1: Bekijk het gezelschap waarmee je wilt komen

Bestaat jouw gezelschap uit verschillende leeftijden, dan is het belangrijk om hier rekening mee te houden tijdens de organisatie. Ouderen mensen zijn vaak slecht ter been daarentegen moet er genoeg uitdaging zijn voor de jeugd. Voor een gemengd gezelschap hebben wij verschillende dagjes uit in Brabant samengesteld. Zo zorg je ervoor dat opa en oma ook meekunnen met de rest van de familie. Maar ook met een jongere doelgroep kun je bij Uit in Zuid prima terecht. Voor deze doelgroep hebben wij actieve en uitdagende activiteiten in ons assortiment.

Stap 2: Prik een datum

Is je gezelschap compleet? Dan is het tijd om een datum te plannen waarop iedereen kan. Vaak is dit een grote uitdaging voor iedereen en daarom geven wij graag één tip: Maak gebruik van een online datumprikker! Hierin kan iedereen makkelijk aangeven welke data zij beschikbaar zijn. Als iedereen dit heeft ingevuld krijg je de datum te zien waarop de meeste mensen kunnen. En dit word dan de datum voor jullie unieke dagje uit in Brabant!

Stap 3: Bekijk ons complete aanbod

De datum en het gezelschap zijn bekend. Alleen welk uitje gaan we kiezen dit jaar? Gelukkig beschikt Uit in Zuid over een breed aanbod aan verschillende groeps- en bedrijfsuitjes. Hieronder geven we per categorie wat voorbeelden, zodat de keuze gemakkelijker word.

Familieuitje in Brabant 

  • GPS Tuk Tuk Challenge
  • Lach je stuk in boot en tuk
  • American Schoolbus Battle
 

Vriendenuitje in Brabant 

  • GPS Tandem Challenge
  • Escaperoom Het Fort
  • Biesbosch Jungle Challenge
 

Bedrijfsuitje in Brabant 

  • Scooter Dorpen Derby
  • GPS Biesbosch Sloepen Challenge
  • VR Game: La Casa de Papel

Stap 4: Kies het dagje uit dat het beste bij jullie past

Hierboven staan verschillende voorbeelden genoemd van een dagje uit in Brabant. Lees alles rustig door en kies voor de activiteit dat het beste bij jouw gezelschap past. Wil je graag meerdere activiteiten met elkaar combineren? Ook dit is mogelijk! Laat het ons weten en dan draaien wij graag een programma voor jou in elkaar.

Stap 5: Neem contact met ons op

Hebben jullie alle stappen doorlopen en een geschikt uitje gekozen? Wacht dan niet langer en neem contact met ons via de contactknop onderaan deze pagina. Of vraag een vrijblijvende offerte aan. Dan zien we jullie snel!

Organiseer een uitje bij Uit in Zuid

Benieuwd naar de mogelijkheden? Organiseer je dagje uit bij Uit in Zuid! Klik op onderstaande knop voor alle uitjes.

Groepsuitje organiseren bij Uit in Zuid?

Heb je vragen of wil je graag een offerte op maat ontvangen voor een uniek dagje uit in Brabant? Neem gerust met ons op!

Op werkdagen binnen een uur antwoord!