Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

Familievriendelijk lente uitje in Brabant: Plezier voor jong en oud

Het regelen van een familie-uitje in Brabant, super leuk! Maar… het brengt één grote moeilijkheid met zich mee: de leeftijden lopen vaak erg uit een. Jonge kinderen, pubers en opa/oma hebben allemaal andere interesses. Ben je op zoek naar een familievriendelijk lente uitje in Brabant? Uit in Zuid helpt je met tal van mogelijkheden!

GPS Tuktuk Challenge: uniek lente uitje in Brabant

Ons meest geboekte familie-uitje: ga op pad met een tuktuk. Jullie toeren in dit overdekte Thaise karretje door de omgeving van de Biesbosch. De tuks kunnen open bij mooi weer en dicht bij een korte lentebui. Met de GPS Tuktuk Challenge navigeren jullie naar de speciaal aangeven locatiepunten en voeren jullie de opdrachten uit, lossen de raadsels op en puzzelen erop los. Dat is pret voor jong en oud!

GPS Tandem Challenge: kidsproof lente uitje in Brabant

Fietsen in de lentezon, wie wil dat nou niet? Met z’n tweeën op een tandem is garantie voor fun! Tandem rijden is zeer geschikt voor een familievriendelijk uitje in de lente. Met onze speciale kinder-aanhangfietsen, kinderzitjes en aparte dames- en herenfietsen is er voor ieder familielid een geschikte tweewieler! Wil je graag een extra spelelement bij jullie tandemtour? Dat kan met onze GPS Tandem Challenge.

 

Kanovaren in de Biesbosch: outdoor lente uitje in Brabant

Zwemvesten aan en gaan! Peddel door de Biesbosch en geniet samen met je familie van de mooie natuur. Kanoën is een leuke outdoor activiteit. Onze 3-persoons Canadese kano’s zijn geschikt voor ervaren en onervaren peddelaars. Samen varen jullie door de smalle stroompjes en ontdekken jullie de verborgen plekjes van het Nationaal Park. Met de Biesbosch Kano Express worden jullie midden in de Biesbosch afgezet. Hierdoor kunnen jullie gelijk op ontdekkingstocht. Family time met de Biesbosch Kano Experience

Familievriendelijk, outdoor en uniek: alles kan bij Uit in Zuid

Maak jouw familie lente uitje in Brabant nog leuker bij Uit in Zuid. Met onze verschillende activiteiten zit er voor ieder familielid wel iets tussen. Tot snel!

Winteruitje organiseren bij Uit in Zuid?

Heb je vragen of wil je graag een offerte op maat ontvangen voor een uniek dagje uit in Brabant? Neem gerust met ons op!

Op werkdagen binnen een uur antwoord!