Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

Paasuitje? Huur een bootje in de Biesbosch!

De lente is begonnen, de natuur in de Biesbosch bloeit weer op en Pasen staat voor de deur. Het ideale moment voor het organiseren van een leuk gezinsuitje of familieuitje in Brabant.

Willen jullie ook gaan genieten van de prachtige natuur en de lentezon met Pasen? Huur bijvoorbeeld een elektrische sloep van Bootje Gezond. 

Of ontdek onze andere leuke Paasuitjes in Brabant.

Verken de Biesbosch met Uit in Zuid

Vanuit ons restaurant Fort Lunet stap je direct op jullie elektrische sloep. Vanuit hier zijn jullie binnen 30 minuten met jullie sloep in de Brabantse Biesbosch.

Vertoef de hele dag in een van onze stille elektrische sloepen en vaar door de mooie natuur van de Biesbosch. Tuf door de kronkelende kreekjes, leg aan bij een van de strandjes in de Aakvlaai en geniet van een lekkere picknick. Onderweg spot je langs de waterkant de mooiste vogels en misschien zien jullie wel een beverfamilie bij hun burcht. Een dagje varen is een leuke activiteit voor jong en oud.

Tijdens Pasen zijn onze boten los te huur. Ze hebben plaats voor maximaal 11 personen per boot. Voor de jongere vaarders onder ons hebben wij uiteraard zwemvesten beschikbaar.

Paasuitje inclusief heerlijke brunch of lunch?

Denk je aan Pasen, dan denk je ook aan heerlijk brunchen of lunchen toch?. Wat dacht je van een overvolle lunchbox voor aan boord? Of lunch à la carte bij ons Restaurant Fort Lunet in Raamsdonksveer.

Een boot huren of een Paaslunch reserveren?

Wees op tijd en reserveer snel jullie bootje, want vol is helaas vol.

Benieuwd naar de mogelijkheden of vragen? Neem gerust contact met ons op!

En… Is het in jullie familie een traditie om paaseieren te zoeken? Natuurlijk kan dat geregeld worden! Het historische terrein van Fort Lunet is de perfecte plaats voor deze zoektocht.

Lente uitje organiseren bij Uit in Zuid

Heb je vragen of wil je graag een offerte op maat ontvangen voor een uniek dagje uit in Brabant? Neem gerust met ons op!

Op werkdagen binnen een uur antwoord!