Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

Het leukste uitje in de herfstvakantie

De bladeren vallen van de boom en de omgeving krijgt een herfstlandschap. Tijd om de wandelschoenen aan te trekken en de omgeving te verkennen. Wij staan ook in de herfstvakantie voor jullie klaar om jou een warm ontvangst te geven en een top dag te bezorgen.

Origineel teamuitje in de herfstvakantie

De Tuks staan al startklaar om met jou op pad te gaan. Volledig uitgerust met stoelverwarming en dekens. Waag jij je aan de GPS Tuk Tuk challenge? Ga de strijd aan met je collega’s, familie of vrienden tijdens jouw dagje uit in Brabant. Verken ondertussen de omgeving. Wij staan van begin tot eind voor jullie klaar voor een duidelijke uitleg, een goede begeleiding en een ludieke afsluiter van de dag door middel van een prijsuitreiking bij restaurant Fort Lunet. Warm hier weer op onder het genot van een drankje. Maak jouw dagje uit in Brabant compleet met een overheerlijk buffet of diner.

Escape het Fort

Eerlijk is eerlijk we willen allemaal weleens escapen van de herfst. Vele waren je al voor in onze spannende escaperooms. Laat je in de boeien slaan in de deze tikkende tijdbom. Lukt het jullie te ontsnappen uit de Bomkelder? Of betreed onze escaperoom het Medicijn. Kruip terug in de tijd naar 1945 en red je leven voor het te laat is! Gedurende 60 minuten helpen wij je hieruit te komen. Welke escaperoom je ook wil, voor een origineel uitje in de herfstvakantie ben je bij ons zeker aan het juiste adres.

VR - game

Je kruipt in een compleet andere wereld tijdens dit originele dagje uit in Brabant. Met ons ruime aanbod VR-games zit er altijd iets tussen om te doen deze herfst. Laat je leiden door “el professor” tijdens La Casa De Papel, waan jezelf door de Koninklijke Munt en kraak als eerste de zwaarbewaakte kluis.

Verras jij je gasten graag met een verrassend diner? Voeg de VR diner game toe aan jouw originele teamuitje. Je beweegt je tijdens deze VR-game tussen de echte en de virtuele wereld. Tijdens de VR-game heerlijk warm binnen. Dus weer of geen weer, je kunt altijd terecht voor een origineel teamuitje!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Door ons ruime aanbod aan dagjes uit in Brabant ben je bij ons in alle jaargetijden van harte welkom. Of je nu komt om het jaar met elkaar af te sluiten, een frisse start of omdat het gewoon weer een keer tijd is. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0162-727040 of mail naar info@uitinzuid.nl

Groepsuitje organiseren bij Uit in Zuid?

Heb je vragen of wil je graag een offerte op maat ontvangen voor een uniek dagje uit in Brabant? Neem gerust met ons op!

Op werkdagen binnen een uur antwoord!