Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

Een onvergetelijk familie-uitje in 5 stappen

Een perfect familie-uitje is een goed recept: de juiste mensen en het geschikte uitje maken een gezellige dag. Bij Uit in Zuid begrijpen we dat als geen ander. Wij zijn er om jullie (jaarlijkse) familiedag meer dan geslaagd te maken. Met keuze uit wel meer dan 15 dagjes uit zit er altijd iets tussen wat past bij jullie gezelschap. Tijd om samen een onvergetelijke dag uit samen te stellen!

Stap 1: Kies het type voertuig of uitje

De eerste en misschien wel de belangrijkste stap van het perfecte familie-uitje is het kiezen van het juiste voertuig of soort uitje. Bij Uit in Zuid hebben we voor elk type familie wat wils. Voor de avontuurlijke gezinnen bieden we tuk-tuk challenges aan, waarbij jullie samen de omgeving kunnen verkennen in deze Thaise karretjes terwijl jullie genieten in de frisse lucht. Voor de sportieveling hebben we tandems. Perfect om gezamenlijk de omgeving te verkennen en goed leren samenwerken. En voor wie lekker wil uitwaaien, hebben we elektrische scooters.

Stap 2: Kies voor een actief of ontspannend uitje

Een familie-uitje is niet compleet zonder een dosis avontuur en vermaak. Bij Uit in Zuid hebben we verschillende activiteiten om jullie dag uitdagend te maken. Probeer bijvoorbeeld onze escaperoom, waar jullie samen moeten werken om uit de kelder van Fort Lunet te ontsnappen. Of ga op ontdekkingstocht met een GPS-speurtocht door de prachtige omgeving.

 

Stap 3: Combineer met een culinaire invulling

Een familie-uitje bij Uit in Zuid kan perfect worden gecombineerd met een lunch, diner of borrel bij restaurant Fort Lunet. Nadat jullie de hele dag op pad zijn geweest of als jullie gezamenlijk de dag willen beginnen kun je bij Fort Lunet van een lekker hapje en drankje in een ontspannen sfeer. Het restaurant heeft een toegankelijke kaart, zodat er voor ieder wat wils is. Van smakelijke salades tot een overheerlijke burger.

Stap 4: Ontspanning en samen zijn

Nu jullie dagje uit voorbij is en jullie gekozen hebben voor een heerlijk gerecht is het tijd om lekker te genieten van uitzicht op het water. De perfecte plek om na te praten en hoogtepunten van de dag te bespreken. 

Stap 5: Aanpassen aan jullie wensen

Bij Uit in Zuid begrijpen we dat elke familie uniek is. Daarom bieden we de mogelijkheid om jullie dagje uit aan te passen aan jullie wensen. Of jullie nu op zoek zijn naar een korte uitje of een volledige dag weg, we kunnen een perfect programma samenstellen dat perfect bij jullie past. Laat ons weten wat jullie voorkeuren zijn, en wij zorgen ervoor dat jullie dag perfect zal aansluiten bij jullie wensen. 

Familie-uitje organiseren bij Uit in Zuid?

Heb je vragen of wil je graag een offerte op maat ontvangen voor een uniek dagje uit in Brabant? Neem gerust met ons op!

Op werkdagen binnen een uur antwoord!