Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

De leukste winterse uitjes

We moeten er langzaam maar zeker weer aan geloven. De koude en donkere dagen komen er weer aan. De tijd om veel samen te zijn met familie en vrienden. In de winter blijven wij zeker niet achter. Ook in de winter kun je bij ons terecht voor een dagje uit in zuid, maar dan met een winters tintje. We leggen het je uit:

GPS Winter Tuk Tuk challenge

Ook onze Thaise Tuk Tuks blijven rijden dit najaar. Geheel uitgerust met stoelverwarming en warme dekentjes kun je de leukste plekjes in de omgeving bezoeken. De middag ziet er als volgt uit. Je wordt ontvangen bij een van onze horeca locaties, en vanuit hier start de winter challenge. Wij zorgen voor een goede uitleg, een pauzestop onderweg bij een gezellig café en een ludieke prijsuitrijking. Kom na jullie middag Uit in Zuid weer lekker opwarmen bij Fort Lunet. Sluit je dag af met een heerlijk winters buffet of een winters gerecht van ons a la carte menu.

Schoolbus Winter Vestingbattle

Op pad met jouw gezelschap in een echte American schoolbus. Onze privéchauffeur rijd jullie graag van locatie naar locatie tijdens deze winter Vestingbattle. De Vestingbattle begint bij het omgetoverde winterse restaurant Fort Lunet. Als jullie compleet zijn zet onze chauffeur de verwarming aan, een gezellig muziekje en dan is het time to go! Eenmaal aangekomen op de locatie krijg je een duidelijke uitleg en word je in kleinere groepjes verdeelt, om vervolgens op pad te gaan met een GPS. Werk alle punten af en kom vervolgens terug bij Fort Lunet voor een warme chocomel met slagroom.

Winter Tandem Challenge

Nederland is en blijft een fietsland. Dus ook in de herfst en in de winter kun je met de tandem op pad. Fiets je warm naar een van de locaties tijdens deze Winter Tandem Challenge. Wij sturen je op pad met een duidelijke uitleg, een GPS en onze leuke tandems. Begin de dag bij Fort Lunet, warm even op bij het pauzepunt en geniet nog even na van je winterse dagje uit in ons sfeervolle restaurant. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Zoals je kunt zien kun je ook in het najaar of tijdens de vakanties bij ons terecht voor een gezellig dagje uit in Brabant. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust een kijkje bij onze groepsuitjes en gezinsuitjes. Of neem contact met ons op door te bellen naar 0162-727040 of mail naar info@uitinzuid.nl

Groepsuitje organiseren bij Uit in Zuid?

Heb je vragen of wil je graag een offerte op maat ontvangen voor een uniek dagje uit in Brabant? Neem gerust met ons op!

Op werkdagen binnen een uur antwoord!