Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

De leukste uitjes in de kerstvakantie

Nog maar een paar weken en dan is het kerstvakantie. Kom uit die luie bank en ga eropuit met je gezin. Bij Uit in Zuid is er genoeg te doen. Van op pad met een Tuk Tuk tot in de wereld duiken van een echte bankrover. Je hoeft je absoluut niet te vervelen tijdens de kerstvakantie!

Kerst Tuk Tuk challenge tijdens de kerstvakantie

Denk bijvoorbeeld aan onze kerst Tuk Tuk challenge. Nadat onze Thaise Tuks weer zijn klaargestoomd voor de winter, rijden ze ook tijdens de kerstvakantie door de mooie omgeving. Geheel uitgerust met warme dekentjes en een volledig overdekte Tuk Tuk.  

De middag ziet er voor jullie als volgt uit. Allereerst worden jullie ontvangen bij Fort Lunet. Hier zal een leuk team jullie ontvangen en voorzien van een goede, duidelijke uitleg. Hierna start de challenge door een gezellige omgeving. Tussendoor even opwarmen? Wij reserveren een plaatsje bij een gezellig café voor een pauze met een warm drankje. Na deze gezellige middag zijn jullie weer van harte welkom bij Fort Lunet. Sluit jullie dag af met een overheerlijk winters buffet of een winters gerecht van ons a la carte menu.  

Winterse escaperoom 

Zoek jij het liever wat warmer op tijdens de kerstvakantie? Spring uit je luie stoel en duik terug in de tijd in onze winterse escaperoom. Leer samen te werken en zorg dat je binnen 60 minuten bent ontsnapt uit deze tikkende tijdbom. Is de bomkelder iets te spannend voor jou? Betreedt dan het medicijn. Je kruipt terug in de tijd naar 1945. Lukt het jullie om binnen 60 minuten alle medicijnen mee te smokkelen? We begrijpen dat je na deze ervaring even moeten bijkomen. Bij Fort Lunet maken we graag een kopje warme chocomel voor je klaar voor na deze winterse activiteit.  

Kerst VR-game  

Duik tijdens jouw kerstvakantie in de wereld van een bankrover. Ontsnap even van de ‘echte wereld’ tijdens de VR-game La Casa de Papel. Wij begeleiden je graag van begin tot eind bij dit indrukwekkende spel. Start dit spel in het klaslokaal van El Professor en kraak zo snel mogelijk de kluis. Wissel de verschillende levels af met heerlijke gerechten om er een compleet dagje uit in de kerstvakantie van te maken.  

Schoolbus winter Vestingbattle 

Ga op pad met jouw gezelschap in een American schoolbus. Onze privéchauffeur rijdt je graag van locatie naar locatie tijdens de winter Vestingbattle 

De Vestingbattle start bij Fort Lunet. Vanuit hier zullen jullie vertrekken naar Geertruidenberg en Drimmelen. Uiteraard zet onze buschauffeur de verwarming aan en een gezellig kerst muziekje voor een goed begin van de dag.  

Eenmaal aangekomen op de locatie krijgt u een uitleg en wordt u in kleinere groepjes verdeelt om vervolgens op pad te gaan met een GPS. Werk alle punten af en de buschauffeur brengt jullie vervolgens terug bij fort Lunet. Schep hier jouw welverdiende bordje op van het winterse buffet. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Zoals je kunt zien kun je ook in de kerstvakantie bij ons terecht voor een gezellige knusse activiteit. Ben je benieuwd geworden of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0162-727040 of mail naar info@uitinzuid.nl

Groepsuitje organiseren bij Uit in Zuid?

Heb je vragen of wil je graag een offerte op maat ontvangen voor een uniek dagje uit in Brabant? Neem gerust met ons op!

Op werkdagen binnen een uur antwoord!