Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

Dagje uit in Brabant tijdens Pasen

Het is weer bijna Pasen. Met Pasen gaat de lente eindelijk weer van start en kunnen we met z’n alle weer lekker naar buiten. De zon gaat weer schijnen, de terrasjes gaan weer open en wij kunnen jullie weer de leukste uitjes in Brabant verzorgen. Speciaal voor het paasweekend hebben we een paar leuke uitjes voor jullie op een rijtje gezet.

GPS Paas Tuk Tuk challenge

We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om de Thaise Tuk Tuks weer klaar te maken voor het nieuwe seizoen. We kunnen niet wachten om de Tuk Tuks weer met jullie op pad te sturen. Verken de omgeving op een ludieke manier tijdens de GPS Paas Tuk Tuk challenge. In de omgeving zijn verschillende opdrachtlocaties uitgezet waar je door middel van de GPS naartoe moet rijden. Maak jouw dagje uit compleet met een afsluitende borrel of diner bij Fort Lunet.

Dagje uit in Brabant met de tandem

Ga de uitdaging aan en stap tijdens de Paasdagen met je familie op de tandem en vind je weg door vestingstad Geertruidenberg. Nu is op pad gaan met een tandem natuurlijk al een challenge opzich. Willen jullie je dag nog uitdagender maken? Voeg dan de GPS Paas Tandem challenge toe aan je dag. Op deze manier wordt je een echte kenner van Geertruidenberg en zijn omgeving. Tijd voor een pauze in de zon? Er zijn genoeg terrasjes waar je in de buurt kan hoppen.

GPS Paas Sloepenchallenge

Uit in Zuid ligt op de perfecte locatie om de Biesbosch te verkennen. Stap vanuit onze steiger in de sloepen en je zit binnen een kwartiertje varen midden in natuurgebied de Biesbosch. We maken gebruik van elektrische sloepen. Je kunt er dus voor kiezen in alle rust de Biesbosch te verkennen. Liever een spelelement toevoegen aan je middag?

Kies dan de GPS Paas sloepen challenge. Er worden verschillende opdrachtlocaties uitgezet verspreid over de Biesbosch. Door middel van de GPS vaar je naar deze punten toe en voer je de opdrachten uit. Deze challenge vraagt dus om behoorlijk wat teamwork. Gaan jullie de uitdaging aan?

Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Zoals je kunt zien is er ook in het Paasweekend genoeg bij ons te doen. Ben je benieuwd geworden of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0162-727040 of mail naar info@uitinzuid.nl

Groepsuitje organiseren bij Uit in Zuid?

Heb je vragen of wil je graag een offerte op maat ontvangen voor een uniek dagje uit in Brabant? Neem gerust met ons op!

Op werkdagen binnen een uur antwoord!