Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

3 top binnen activiteiten in Brabant

De winter is in volle gang. De dagen worden korter, het weer kouder en we blijven liever binnen. Wil je toch een leuk winteruitje met je vrienden, familie of collega’s beleven? Geen probleem! Bij Uit in Zuid hebben we 3 top binnen activiteiten voor een leuk dagje uit in Brabant. Leuk als groepsuitje of bedrijfsuitjes!

VR-game La Casa da Papel in Brabant

Een VR-game is de leukste binnen activiteit van Brabant. Onze VR game is afgeleid van de Netflix serie La Casa de Papel. Ontsnap samen met jouw team van de realiteit en kruip in de rol van een bankrover. Volg de aanwijzingen van “El Professor” om de kluis te kraken. Weten jullie het geld mee te nemen en te ontsnappen uit de Koninklijke Munt in Madrid? 

Jullie zullen begeleidt worden door de levels heen door een begeleider. Tussen dit zenuwslopende spel door kun je wel een pauze gebruiken. Maak er een compleet dagje uit van door de VR-game te combineren met een diner, borrel of lunch. Door deze combinatie wordt deze VR-game de leukste binnen activiteit van Brabant.  

Escaperooms Het Fort in Brabant

Duik tijdens deze koude dagen in de bunkers van Fort Lunet. Waag je aan deze spannende en historische escaperooms. Fort Lunet heeft een rijke geschiedenis die we terug laten komen in onze kamers.  

Onze 2 escaperooms zijn de geschikte binnen activiteit voor de winterse dagen. Kies jij voor de ‘Bomkelder en ga je terug naar de tijd van Napoleon? Of smokkel jij de medicijnen het land in tijdens de oorlog in ‘Het Medicijn’?  

Lukt het jullie om binnen 60 minuten uit de kamers te ontsnappen? Kom even bij na dit avontuur bij restaurant Fort Lunet met een welverdiend kopje warme chocomel of een heerlijk najaarsbiertje.

Vestingbattle Geertruidenberg

Oké toegegeven… deze activiteit is dan wel buiten, maar willen we jullie toch niet onthouden. Haal een frisse neus en verken de mooie Vestingstad Geertruidenberg op een ludieke manier. Tijdens de American Schoolbus challenge neemt onze buschauffeur jullie de gehele middag mee op pad. Op verschillende plekken in de omgeving Raamsdonksveer en Geertruidenberg ga je te voet op pad. Voor vertrek krijg je een GPS mee. In de omgeving vindt je raadsels, vragen en leuke teamopdrachten. Welk team heeft bij terugkomst gewonnen? Uiteraard kunnen jullie de overwinning vieren bij een van onze 3 horeca locaties.

Liever een ander uitje?  

Bovenstaande (binnen) activiteiten zijn een kleine greep uit de mogelijke uitjes die je bij Uit in Zuid in Brabant kunt beleven.

Benieuwd naar onze andere uitjes?

Uitje in Brabant organiseren bij Uit in Zuid?

Wil je ook een leuk uitje organiseren in Brabant met je vrienden, familie of collega’s? Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat. Veel uitjes op onze website zijn slechts voorbeeldprogramma’s. Laat ons jullie wensen weten en maken een offerte voor jullie op maat. Voor een uniek dagje uitje in Brabant.

Groepsuitje organiseren bij Uit in Zuid?

Heb je vragen of wil je graag een offerte op maat ontvangen voor een uniek dagje uit in Brabant? Neem gerust met ons op!

Op werkdagen binnen een uur antwoord!