• Groepsuitje
  Groepsuitje

Wil jij meer weten over dit arrangement of wil je een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Contactgegevens

Offerteaanvraag

 

Grote Groepen Wisselarrangement

Hét arrangement voor grote groepen. Ga jij op pad met je bedrijf, vereniging of misschien zelfs familie die van ongekende grootte is? Dan gaan wij voor jou een evenement maken dat voor iedereen geschikt is.

Wat is het Grote Groepen Arrangement?

Eigenlijk zoals de naam al zegt een arrangement voor grote groepen. Je gaat op pad tijdens bijvoorbeeld de GPS TukTuk Challenge, GPS Biesbosch Sloepen Challenge, de Scooter Dorpen Derby of één van onze andere activiteiten. De eerdergenoemde activiteiten zijn een greep van onze GPS-speurtochten door de omgeving met verschillende voertuigen.

 

Je maakt keuze uit één of meerdere arrangementen die je terugvindt op onze arrangementenpagina. Speel bijvoorbeeld de GPS TukTuk Challenge, een activiteit waarbij je door de omgeving gaat zoeken naar GPS-punten, op deze locaties verschillende opdrachten maakt en uiteindelijk probeert iedereen te slim af te zijn. Kies voor een vaartocht door Nationaal Park De Biesbosch met onze elektrische sloepen of kano’s. Of maak een combinatie van verschillende tochten door de omgeving met GPS-activiteiten voor een prettige afwisseling.

 

Hoe groter de groep, hoe meer activiteiten wij kunnen inzetten om de deelnemers van jouw dagje uit te kunnen vermaken. Het aantal activiteiten is dus afhankelijk van jouw groepsgrootte. Voor de grootte van jouw groep zorgen wij voor genoeg begeleiding zodat jouw dagje uit soepel verloopt.

Horeca

Jouw arrangement maak je compleet door deze te combineren met diverse horecamogelijkheden bij een van onze drie horecalocaties: Fort Lunet, Fort Sint Gertrudis en Het Cachot. Zorg tijdens het ontvangst voor koffie, thee en lekkers, in de middag heb je de mogelijkheid voor een lunch en als afsluiter schuif je met zijn alle aan voor het barbecuebuffet.

Wij geven je graag een voorbeeld

Om een passend voorbeeld te schetsen voor jouw gezelschap sturen wij jou graag meer informatie. Je vraagt naar voorbeelden door een mail te sturen naar info@uitinzuid.nl of bel 0162 727 040.

Voor een vrijblijvende offerte vul je ons offerteformulier in

 1. *
 2. Contactgegevens

 3. *
 4. Naam*
 5. Telefoon*
 6. Bedrijfsgegevens

 7. Bedrijfsnaam
 8. Adres
 9. Postcode + woonplaats
 10. Aanvullende informatie

 11. Arrangementen
 12. Datum van activiteit*
 13. Datum
 14. Aantal personen
 15. Budget per persoon
 16. Opmerking(en)
 17.  
 18.  
0