• *
 1. (Reset)

  Zoekfilter overzicht

  Categorieën:

  Thema’s:

  Periode:

 1. Origineel teamuitje Brabant organiseren

  Ben jij dit jaar de gelukkige om het jaarlijkse teamuitje te organiseren? Gefeliciteerd! Het organiseren van een uitje is namelijk echt een feest. Wij doen iedere dag niets liever. Met ruim 15 jaar ervaring in het organiseren van originele teamuitjes kunnen wij wel stellen dat wij je perfect kunnen helpen. Zoek je dus een origineel teamuitje in Brabant? Denk aan Uit in Zuid!

   

  Groot aanbod teamuitjes in Brabant

  Het liefste wil je elk jaar weer iets origineels verzinnen. Je wilt natuurlijk niet dat iemand zegt “hé, dit hebben we toen ook al gedaan!”. Daarom hebben wij een groot aanbod aan groepsuitjes, ideaal voor je teamuitje. 

   

  Om jouw een beetje wegwijs te maken in ons aanbod, hebben wij de uiltjes alvast voor je gesorteerd. Zo kun je kiezen uit verschillende thema’s. Bijvoorbeeld actief, op het water of culinair. 

   

  Natuurlijk willen wij jou ook elk jaar een nieuw origineel teamuitje kunnen voorschotelen. Daarom verandert ons aanbod voortdurend. Zo kan je altijd op ons rekenen! 

   

  Kies de ideale groepsactiviteit

  Er valt dus bij Uit in Zuid genoeg te kiezen. Weet je al wat voor teambuilding jij wilt gaan doen? Of je nu een bijzonder, low-budget, of sportief teamuitje zoekt. Je vindt het ideale dagje uit bij Uit in Zuid! 

   

  Unieke locatie in Brabant

  Onze uitvalsbasis is gelokaliseerd in de gemeente Geertruidenberg, in Noord-Brabant. Vlakbij Breda en de Biesbosch. Deze omgeving is ideaal voor jouw teamuitje in Brabant. Onze uitjes vinden plaats in (de omgeving van) het Nationaal Park De Biesbosch. Het mooiste stukje natuur van Brabant! 

   

  Met oog voor de natuur

  Natuurlijk zijn wij zuinig op deze natuur. Bij onze activiteiten houden we daar ook rekening mee. Ga je bijvoorbeeld Tuk Tuk of scooter rijden? Of kies je ervoor om met een sloep te gaan varen? Dan ruik je geen benzinedampen. Deze voer- en vaartuigen worden namelijk allemaal elektrisch aangedreven. Wel zo groen. Ook voor een duurzaam teamuitje in Brabant zit je dus goed bij ons!

   

  Teamuitje op maat

  Staat jouw originele teamuitje er niet tussen? Of wil je een door ons aangeboden teamuitje nog specialer maken? Of heb je zelf een geweldig idee, maar kun je wel wat hulp gebruiken bij het organiseren? Ook voor een teamuitje op maat ben je bij Uit in Zuid aan het juiste adres. We horen dus graag wat jouw wensen of ideeën zijn.

   

  Inclusief eten of overnachting? 

  Ben je op zoek naar een teamuitje met overnachting of een teamuitje met eten? Wij regelen het graag voor je. Bijna al onze uitjes starten bij Restaurant Fort Lunet in Raamsdonksveer. Hier kun je bijvoorbeeld je activiteit starten met een heerlijke lunch of koffie met gebak. Of sluit af met een borrel, diner of barbecue. Daarnaast hebben wij in de omgeving goede contacten met diverse hotels en B&B's. We helpen je graag met het regelen van een overnachting. 

   

  Ook jouw originele teamuitje in Brabant boeken?

  Direct boeken of wil meer informatie over de mogelijkheden voor jouw originele teamuitje? Neem vandaag nog contact op met Uit en Zuid. Bel 0162 - 727 040 of mail ons op info@uitinzuid.nl. Of vraag vrijblijvend een offerte aan.

 1. Wil jij meer weten over dit arrangement of wil je een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

  Contactgegevens

  Offerteaanvraag