Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

Teambuilding Biesbosch

Ben je opzoek naar een bedrijfsuitje met je team? Wat dacht je van een teambuildinguitje in de Biesbosch? Succes gegarandeerd! Teambuilding met collega’s zorgt voor een hechtere band binnen het team. En dat wil je! Zo blijft een team goed presteren en is er plezier in en tijdens het werk. Een tevreden team zorgt namelijk voor betere prestaties en is bereid harder te werken. Om ervoor te zorgen dat iedereen het leuk vind en blijft vinden is teambuilding heel belangrijk. Hoe kun je hier nou beter aan werken dan door een teambuildinguitje te organiseren in Brabant? Bij Uit in Zuid hebben wij een variabel aanbod aan teambuildinguitjes.

Meer dan 40 unieke uitjes in Brabant

Groot aanbod unieke uitjes geschikt voor gezinnen, families, vrienden en collega’s.

Dé uitjes specialist van de Biesbosch

Onze uitjes vinden plaatsen in of in de omgeving van Nationaal Park De Biesbosch.

Compleet verzorgd & op maat

Bij ons vind je compleet verzorgde uitjes. Naar wens op maat samengesteld en optioneel met eten & drinken.

Wat voor teamuitje wil je organiseren?

Onze GPS puzzeltocht op het water is een unieke ervaring. Deze challenge speelt zich af in onze elektrische sloepen midd…

Varen én fatbike rijden in een prachtige omgeving Een unieke combinatie waarbij activiteit en ontspanning perfect wordt …

Een prachtige vaartocht door de Biesbosch gecombineerd met een spannende, onvoorspelbare escaperoom. Neem contact op Vra…

Een sportief dagje uit in nationaal park de Biesbosch in een Canadese kano. Stap deze middag aan boord bij de Biesbosch …

Dagje teambuiding in de Biesbosch

Tijdens een teambuildinguitje in Brabant is het belangrijk dat je leert samen te werken. Bij Uit in Zuid ga je tijdens een challenge in teams op pad. Hierdoor leer je je collega’s beter kennen en ben je verplicht met elkaar samen te werken en te communiceren. Een voorbeeld van een actieve teambuilding activiteit bij Uit in Zuid is bijvoorbeeld de GPS Tandem Challenge. Het avontuur begint al bij het opstappen op de tandem. Is deze eerste challenge gelukt? Dan gaat het echte werk beginnen. Ga opzoek naar alle opdrachtenlocaties met de GPS. Geef de GPS in handen van de achterste bestuurder en laat je leiden door zijn/haar instructies. Maak je geen zorgen, alle opdrachten vinden plaats in de gemeente Geertruidenberg. Je zult geen marathon hoeven fietsen, maar korte afstanden. Het gaat erom dat je leert samen te werken, maar vooral dat je een gezellige middag hebt samen met je collega’s.

Unieke teambuildinguitjes

Met de zomer weer in zicht bieden wij van Uit in Zuid weer hele leuke dagjes uit in de Biesbosch aan. Zijn al jouw collega’s wel sportief aangelegd en zijn jullie een beetje competitief? Ga dan met je collega’s op pad in de Biesbosch. Tijdens de Jungle Challenge wordt je op pad gestuurd met een kano in de dichtbegroeide Biesbosch. Leg een route af door de smalste kreekjes, sleep je boot over de ondiepe wateren of klim over de omgevallen bomen. Je hoeft je geen zorgen te maken over de tocht met de kano. Je hoeft namelijk niet het grote water over. Onze kano’s liggen op de Hofmansplaat midden in de Biesbosch. Vanuit onze steiger brengt onze Biesbosch Kano Express je naar de Hofmansplaat. Hebben jullie de dichtbegroeide jungle overleefd door samen te werken als team? Dan brengt onze Biesbosch Kano Express je weer veilig terug bij ons restaurant Fort Lunet. Sluit hier jullie teambuildingsuitje in de Biesbosch gezellig af met een borrel of diner.

Reviews van onze klanten
IvB

Wij hebben een super gezellige, onvergetelijke dag gehad. Heerlijke lunch en BBQ en een fantastische GPS-challenge met een Amerikaanse schoolbus!

Inge van Heek

We hebben een geweldige vrijgezellendag gehad, het begon met een vrolijke en gezellige chauffeur Rob die het hele gebeuren goed begeleidt. De opdrachten zijn leuk en zo krijg je nog eens iets te zien van Geertruidenberg en Drimmelen. De bbq was top, we hebben genoten! De schoolbus heeft ons opgehaald en naar huis gebracht, dat was perfect geregeld, het was een dag om nooit meer te vergeten!

Eva van Gestel
EvG
HIC

Leuke locatie met behulpzaam en enthousiast personeel. De verzorging, en organisatie tijdens ons bedrijfsuitje verliep soepel. Na een plenaire samenkomst zijn wij gaan varen. De GPS-tour is super leuk en je komt elkaar tijdens de tour af en toe ook tegen. Dat leidt tot hilarische momenten en een sportieve competitie. Ook de barbecue was goed verzorgd en aangepast naar ieders dieetwensen. Al met al kijken wij terug op een zeer geslaagde dag.

Hofmeier Interim & Consulting

Waren 45 jaar getrouwd en wilden eerst een groepsgevoel kweken met kids en kleinkinderen alvorens naar een geboekt hotel te gaan. Hebben 2 Tuks gehuurd. We begonnen met koffie en taart en ‘s middags lunch geboekt. De koffie met gebak stond klaar. Daarna prima uitleg voor het gebruik van de Tuk met opdrachten. De heren waren zeer hulpvaardig en de Challenge was geweldig. Wij hebben heel erg moeten lachen en dat was de bedoeling. De lunch was werkelijk perfect geregeld en voortreffelijk. Jullie van UitinZuid hebben voortreffelijk werk geleverd. Bedankt alle dames en heren voor deze geweldige ochtend.

Johannes Spierenburg
JS

Ook voor een teambuilding uitje op maat

Heb je vragen of wil je graag een offerte op maat ontvangen voor een uniek dagje uit met je team in Brabant? Neem gerust contact met ons op!

Op werkdagen binnen een uur antwoord!