Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op of bel op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur op 0162 - 727 040. Ook bereikbaar na 17.00 uur op 06 24 12 36 59

  • *

Wilt u meer weten over dit arrangement of wilt u een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Contactgegevens

Offerteaanvraag

Winter Tuk Tuk Challenge

Een gezellig dagje weg tijdens de winterperiode met een elektrische tuk tuk. Het ontvangst is bij Fort Lunet waar je wordt opgewacht door de begeleider. Ga lekker zitten en wacht tot iedereen van het gezelschap compleet is. Een warm welkom is gegarandeerd en optioneel aan te vullen met koffie en thee. Is de groep compleet? Dan komt de begeleider naar jullie toe voor een uitleg.

Je gaat op pad met elektrische tuk tuks. De tuk tuks zijn uitgevoerd met stoelverwarming die je tijdens de rit warm houdt. Maar voordat je vertrekt, wordt jouw groep in kleinere teams verdeeld van maximaal zeven personen. Na een duidelijke uitleg wordt aan iedereen een mapje met navigatiepunten uitgedeeld. Zijn er geen vragen meer? Dan start de Winter Tuk Tuk Challenge!

Ieder team vult de navigatiepunten in het gps apparaat van de tuk tuk in en rijdt naar dat punt toe. Iedereen heeft een andere route die ervoor zorgt dat je niet achter elkaar aan rijdt. Wel kom je elkaar onderweg en bij de navigatiepunten tegen. Je gaat zoeken naar GPS-punten in de Brabantse omgeving. Op deze punten maak je verschillende opdrachten die je in teamverband moet uitvoeren, van improvisatieopdrachten tot puzzels.

 

Eenmaal terug bij Fort Lunet lever je je antwoorden in bij je begeleider. Terwijl die de vragen nakijkt is er een mogelijkheid voor een hapje en een drankje. Je begeleider komt terug en start de ludieke prijsuitreikingWie wint er de Winter Tuk Tuk Challenge?

Sluit deze dag af met bijvoorbeeld een stoer stamppottenbuffet of een luxe winterbarbecue in Restaurant Het Fort.

 

Voorbeeldprogramma:
14.00 uur – Ontvangst met koffie en thee
14.30 uur – Uitleg + start Winter Tuk Tuk Challenge
16.00 uur – Terugkomst bij Fort Lunet + Ludieke Prijsuitreiking
16.30 uur – Start luxe winterbarbecue

  •  Let op: dit is een voorbeeldprogramma en aan te passen aan je specifieke wensen.