• *

Wil jij meer weten over dit arrangement of wil je een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Contactgegevens

Offerteaanvraag

 

Winter Tandem Battle

Tijdens de winterdagen zorgen wij voor een gezellig uitje voor jong en oud! Je wordt ontvangen met koffie, thee en Brabants worstenbrood. Wanneer jouw groep compleet is en klaar is met eten en drinken, komt jullie begeleider tevoorschijn om de uitleg te geven over jullie activiteit.

De Winter Tandem Battle is een actief spel waarbij je Vestingstad Geertruidenberg gaat ontdekken. Tijdens dit spel ga je op zoek naar verschillende navigatiepunten waar je diverse opdrachten uitvoert. De opdrachten bestaan uit vragen over de vestingstad, improvisatie opdrachten en verschillende puzzels. Je groep wordt verdeeld in kleinere groepjes en je begeleider deelt GPS systemen en navigatiemappen uit. Snapt iedereen wat de bedoeling is? Dan gaat de activiteit van start!

 

Onderweg is er genoeg tijd voor een pauze. Wat dacht je van warme chocomel? Dit kan natuurlijk niet ontbreken in de winter!

 

Na de activiteit kom je weer terug bij Fort Lunet. Geertruidenberg ligt dicht bij Fort Lunet dus je bent zo weer terug. De duur van de tocht is afgestemd op koud winterweer, zodat je je weer op tijd kan opwarmen. Tijdens het opwarmen kijkt de begeleider jullie antwoorden nakijkt. Iedereen verzamelen… de prijsuitreiking gaat beginnen! Wie wint er bij jullie de Winter Tandem Battle?

 

Nu is het tijd om de dag af te sluiten met een winters buffet of diner. Smakelijk eten!

 

Voorbeeldprogramma:

14.00 uur – Ontvangst met koffie, thee en Brabants worstenbrood (excl.)
14.30 uur – Uitleg + start Winter Tandem Battle

15.15 uur – Pauze met warme Chocomel (excl.)

15:45 uur – Vervolg Winter Tandem Battle
16.30 uur – Terugkomst bij Fort Lunet + Ludieke Prijsuitreiking
17.00 uur – Start winters 3-gangen keuzediner (excl.)

  • Let op: dit is een voorbeeldprogramma en deze is aan te passen aan jouw wensen.
0