• *

Wil jij meer weten over dit arrangement of wil je een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Contactgegevens

Offerteaanvraag

 

Schoolbus Winter Vestingbattle

Een tocht met een echte Amerikaanse schoolbus. Een privéchauffeur die jou en je gezelschap naar Vestingstad Geertruidenberg brengt en voor jou het winterlandschap trotseert. We zetten de muziek en de verwarming aan voor een feestje onderweg!

Je wordt verwacht bij Fort Lunet in Raamsdonksveer. Zodra iedereen van jouw groep aanwezig is, word je opgehaald door de buschauffeur en loop je samen met een begeleider naar de schoolbus. Geen zorgen, de verwarming in de bus staat al aan! Zit iedereen goed? Dan vertrekt de bus naar Vestingstad Geertruidenberg.

Eenmaal aangekomen op je bestemming, start de uitleg en wordt jouw groep verdeeld in kleinere groepen. Iedereen krijgt een GPS en een mapje met opdrachten en navigatiepunten en dan start de Winter Vestingbattle! Je gaat te voet op zoek naar deze navigatiepunten d.m.v. jullie GPS. Ben je bij de juiste locatie? Dan ga je daar de bijpassende opdracht maken. Je maakt de opdrachten die bestaan uit puzzels, improvisatieopdrachten en dit doe je in teamverband. Ieder team heeft een andere route, dus je loopt niet achter elkaar aan. Je komt elkaar ongetwijfeld tegen!

Ben je klaar? Fort Lunet is niet ver, dus tijd voor een wandeltocht terug. Eenmaal terug bij Fort Lunet, lever je je antwoorden in. Bestel ondertussen iets te drinken terwijl je begeleider de antwoorden inneemt en nakijkt. Wie heeft er de meeste punten verdiend en wint de Schoolbus Winter Vestingbattle?

Aan tafel! Je wordt uitgenodigd om een bord vol te scheppen en lekker te eten en te drinken. Een geslaagde middag met als afsluiter een winters buffet of diner!

Voorbeeldprogramma
14.00 uur - Ontvangst bij Fort Lunet 
14.30 uur - Start winter tour door de omgeving
14.45 uur - Aankomst Vestingstad Geertruidenberg + start vestingstadbattle
15.45 uur - Vervolg winter tour door de omgeving
16.00 uur - Terugkomst bij Fort Lunet + start ludieke prijsuitreiking
16.15 uur - Start winters buffet of diner 

  • Let op: dit is een voorbeeldprogramma en deze is aan te passen aan jouw specifieke wensen
  • Het is ook mogelijk dat onze Amerikaanse schoolbus je ophaalt en weer terug brengt naar een afgesproken locatie. 
0