• *
 1. *
 1. Leuke gezinsuitjes in Brabant

  Bij ons vind je de leukste uitstapjes met het gezin in Brabant! In deze voor iedereen toch wel aparte tijd met het coronavirus zorgt Uit in Zuid voor uitjes speciaal voor gezinnen die op hetzelfde adres wonen. Zo kunnen papa, mama en de kinderen toch samen de deur uit en veilig een leuke dag beleven.  

   

  Ook voor gezinsuitjes op maat

  De gezinsuitjes in onze verschillende arrangementen zijn voorbeeldprogramma’s. Mocht de inhoud dus niet helemaal aansluiten bij jullie wensen, dan passen wij het programma graag voor jullie aan. Zo krijg je een uitje op maat dat helemaal aansluit aan de behoefte van jullie gezin. Bel of stuur ons een mailtje met jullie wensen, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

   

  Onze uitstapjes vinden plaats in en rondom Nationaal Park de Biesbosch.

 • Gezinsuitje vaderdag

  De allerleukste uitjes met Vaderdag!

  1
  De allerleukste uitjes met Vaderdag, boek je bij Uit in Zuid! Ga lekker varen of huur een elektrische Tuk Tuk!
  [categorieen][themas][periode]
  Gezinsuitje in de tuk tuk

  Gezinsuitje TukTuk Speurtocht

  1
  Het leukste gezinsuitje voor jullie is een ritje met onze tuktuk. Je gaat op pad door de omgeving en doet mee aan een speurtocht die leuk is voor jong en oud. Weten jullie de juiste plekken te speuren en alle opdrachten te voltooien?
  [categorieen][themas][periode]
  Gezinsuitje op de scooter

  Gezinsuitje Tandem- & Scooter rijden

  1
  De omgeving verkennen van Raamsdonksveer per tandem of scooter is ontspannend en leuk voor het hele gezin. We hebben kinderzitjes en aanhangfietsen zodat elk gezinslid mee kan op deze scooter of tandem expeditie.
  [categorieen][themas][periode]
  Gezinsuitje in boot

  Gezinsuitje Floating Dinner

  1
  De Drive-Inns schieten in de Corona periode als paddenstoelen uit de grond. Hier geven wij graag onze eigen draai aan en gooien het over een andere boeg. Welkom bij onze DRIJF INN!
  [categorieen][themas][periode]
 • Gezinsuitje boot huren

  Gezinsuitje boot huren

  1
  Wil je Nationaal Park de Biesbosch verkennen per boot? Dan ben je bij Uit in Zuid aan het juiste adres. Onze verhuursloepen worden elektrisch aangedreven zonder CO2 uitstoot en zo kan je fluisterstil de Biesbosch verkennen.
  [categorieen][themas][periode]
  Gezinsuitje in de kano

  Gezinsuitje kano varen

  1
  Met Uit in Zuid een heerlijk dagje gaan kanoën in de Biesbosch, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze kano's zijn 2/3-persoons Canadese kano's.
  [categorieen][themas][periode]
  Gezinsuitje VR diner

  Gezinsuitje VR Game Escape Diner

  1
  Een unieke VR-ervaring, teambuilding, hilariteit en dit alles onder het genot van heerlijke gerechten. Wij bieden je een spannende en ingewikkelde politiezaak aan. In elke ronde is het de taak aan jullie om antwoord te geven op een vraag zoals; Wat is er gebeurd? Waarom is dit gebeurd? Wie is er schuldig?
  [categorieen][themas][periode]
  Gezinsuitje La Casa de Papel

  Gezinsuitje VR Game La Casa de Papel

  1
  Bella Ciao! Een VR Escape Diner naar aanleiding van de populaire Netflix Serie La Casa de Papel. Voel jezelf een echte bankrover en laat je, samen met je team, leiden door “El Professor”. Weten jullie samen, door midden van deze VR Escape Game de Koninklijke Munt in Madrid te ontsnappen?
  [categorieen][themas][periode]
 • Gezinsuitje muis

  Gezinsuitje Speurtocht Muizen- en Olifaanten

  1
  Piep er even lekker tussenuit met het gezin voor een faantastische middag! In samenwerking met VVV Geertruidenberg bieden wij de gratis Muizen- en Olifaanten speurtocht aan.
  [categorieen][themas][periode]
  Gezinsuitje tour de boer

  Gezinsuitje Tour De Boer

  1
  Ga er even lekker tussenuit samen of met het gezin met een van onze tandems en geniet van de prachtige omgeving en van alles wat onze lokale boeren te bieden hebben...
  [categorieen][themas][periode]

Uitstapjes in Brabant voor het hele gezin

Er even lekker tussenuit in Brabant met het hele gezin? Dit kan bij Uit in Zuid! Door ons ruime aanbod aan wisselende groepsactiviteiten en familie-uitjes, bieden wij zowel in de zomer als in de winterperiode leuke uitstapjes aan voor het hele gezin. Beleef met zijn allen een superleuke dag vol plezier. Een leuk gezinsuitje in Brabant boek je bij Uit in Zuid!

 

Leuk voor het hele gezin

Papa en mama kunnen even lekker ontspannen terwijl de kinderen zich uitleven, wat wil je nog meer? Ben je dus opzoek naar een leuk gezinsuitje in Brabant met plezier voor iedereen? Blader dan snel eens door ons ruime en gevarieerde aanbod aan uitstapjes voor het hele gezin. Bezoek bijvoorbeeld samen Nationaal Park de Biesbosch met een van onze elektrische sloepen of ga de uitdaging met elkaar aan in een van onze Canadese kano's. Of ga er samen op uit en kruip samen op een van onze elektrische scooters of tandemfietsen

 

Gezinsuitjes voor jong & oud

Zijn de kinderen al wat ouder? Ga dan de uitdaging aan en beleef onze spannende escaperoom in het fort. Weten jullie binnen 60 minuten te ontsnappen uit een van onze escaperooms? Stuk voor stuk leuke activiteiten voor het hele gezin in Noord-Brabant van jong tot oud!

 

Uitstapjes inclusief eten 

Maar van al die activiteiten krijg je natuurlijk trek! Begin of eindig jullie dag bij een van onze eventlocaties. Denk dus ook aan de innerlijke mens en start of sluit af bij ons restaurant Fort Lunet of Fort Sint Gertrudis met een heerlijke lunch, borrel of diner. Fort Lunet heeft in de zomerperiode een groot terras staan op de binnenplaats, met een echt springkussen kasteel. Mochten de kinderen nog niet uitgeput zijn van alle leuke activiteiten overdag. Daarnaast is er voor de allerkleinste een smaakvol kindermenu op de kaart gezet met een verrassende 'Kidz' beker. Zodat ook zij hun kleine maagjes bij ons kunnen vullen. Kortom bij Uit in Zuid vermaken jullie jezelf wel, of je nou jong of oud bent! 

 

Ook een gezinsuitje in Brabant beleven bij Uit in Zuid?

Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een van onze leuke gezinsuitjes? Aarzel dan niet en neem contact op met Uit in Zuid! Bel of mail ons. Of vraag een vrijblijvende offerte aan. Voor de leukste uitstapjes van Brabant met het hele gezin!