Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op of bel op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur op 0162 - 727 040. Ook bereikbaar na 17.00 uur op 06 24 12 36 59

 • *
 1. *
 1. Bekijk onze leukste gezinsuitjes

  In deze voor iedereen toch wel aparte tijd met het coronavirus zorgt Uit in Zuid voor uitjes speciaal voor gezinnen die op hetzelfde adres wonen. Op deze manier kunnen papa, mama en de kinderen toch samen de deur uit en veilig een leuke dag beleven.

   

  Uitjes op maat

  Mocht er nou niet helemaal tussen staan wat je zoekt? Klik dan niet meteen weg. Bel ons even op of stuur een mailtje met de wensen. De gezinsuitjes in de arrangementen zijn slechts voorbeeldprogramma's om je een idee te geven hoe de dag eruit zou kunnen komen te zien. Hier pinnen wij ons echter niet op vast, we zijn ontzettend flexibel en stellen graag een programma voor je samen dat naadloos op je wensen aansluit. 

   

  Al onze arrangementen vinden plaats in en rondom Nationaal Park de Biesbosch. 

 • *

  VR Escape Diner Game

  1
  Een unieke VR-ervaring, teambuilding, hilariteit en dit alles onder het genot van heerlijke gerechten. Wij bieden je een spannende en ingewikkelde politiezaak aan. In elke ronde is het de taak aan jullie om antwoord te geven op een vraag zoals; Wat is er gebeurd? Waarom is dit gebeurd? Wie is er schuldig?
  [categorieen][themas][periode]
  *

  La Casa de Papel VR Game

  1
  Bella Ciao! Een VR Escape Diner naar aanleiding van de populaire Netflix Serie La Casa de Papel. Voel jezelf een echte bankrover en laat je, samen met je team, leiden door “El Professor”. Weten jullie samen, door midden van deze VR Escape Game de Koninklijke Munt in Madrid te ontsnappen?
  [categorieen][themas][periode]
  *

  Winterse Escaperoom

  1
  Combineer een escaperoom met lekker eten of een borrel! Laat je opsluiten in een oud fort en probeer te ontsnappen. Weet jij het record te verbreken?
  [categorieen][themas][periode]
  *

  Winter Tuk Tuk Challenge

  1
  Tuk Tuk rijden en lekker eten. In onze tuk tuks maak je een tocht door de omgeving, zoek je GPS-punten en maak je opdrachten. Een geschikte ochtend- of middagactiviteit voor de winterdagen.
  [categorieen][themas][periode]
 • *

  TukTuk Speurtocht

  1
  Het leukste gezinsuitje voor jullie is een ritje met onze tuktuk. Je gaat op pad door de omgeving en doet mee aan een speurtocht die leuk is voor jong en oud. Weten jullie de juiste plekken te speuren en alle punten te verzamelen?
  [categorieen][themas][periode]
  *

  Tandem- & Scooterverhuur

  0
  De omgeving verkennen van Raamsdonksveer per tandem of scooter is ontspannend en leuk voor het hele gezin. We hebben kinderzitjes en aanhangfietsen zodat elk gezinslid mee kan op deze scooter of tandem expeditie.
  [categorieen][themas][periode]
  *

  Fort Lunet FestiGames

  0
  Een leuke activiteit die je samen als stel, gezin of vrienden kunt spelen. Een gezellig festival waarbij lekker eten, spelletjes en gezelligheid de headliners zijn.
  [categorieen][themas][periode]
  *

  Fort Lunet Kids FestiGames

  0
  Vier je kinderfeestje bij Fort Lunet. Wij gaan in ons oude fort een supertoffe dag organiseren die voor ieder kind geschikt is. Schrijf de uitnodigingen voor jouw vriendjes en vriendinnetjes maar vast!
  [categorieen][themas][periode]
 • *

  Fort Lunet Gezinsfestival

  0
  Welkom bij Fort Lunet! Het aller gezelligste gezinsfestival voor jong en oud!
  [categorieen][themas][periode]
  *

  Kano verhuur

  0
  Met Uit in Zuid een heerlijk dagje gaan kanoën in de Biesbosch, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Uit in Zuid richt zich tijdens het Coronavirus vooral op eigen gezinnen en stellen (woonachtig op hetzelfde adres) of maximaal 3 personen (niet woonachtig op hetzelfde adres). Onze kano's zijn 2/3-persoons Canadese kano's.
  [categorieen][themas][periode]
  *

  Floating Dinner

  0
  De Drive-Inns schieten in de Corona periode als paddenstoelen uit de grond. Hier geven wij graag onze eigen draai aan en gooien het over een andere boeg. Welkom bij onze DRIJF INN!
  [categorieen][themas][periode]
  *

  Bootverhuur

  0
  Wil je Nationaal Park de Biesbosch verkennen per boot? Dan ben je bij Uit in Zuid aan het juiste adres. Onze verhuursloepen worden elektrisch aangedreven zonder CO2 uitstoot en zo kan je fluisterstil de Biesbosch verkennen.
  [categorieen][themas][periode]
 • *

  Muizen- en Olifaanten Speurtocht

  0
  Piep er even lekker tussenuit met het gezin voor een faantastische middag! In samenwerking met VVV Geertruidenberg bieden wij de gratis Muizen- en Olifaanten speurtocht aan.
  [categorieen][themas][periode]
  *

  Tour De Boer!

  0
  Ga er even lekker tussenuit samen of met het gezin met een van onze tandems en geniet van de prachtige omgeving en van alles wat onze lokale boeren te bieden hebben...
  [categorieen][themas][periode]
  *

  Waterfietsen op De Donge

  0
  Tijdens de warmere dagen van het jaar, heb je bij Fort Lunet de mogelijkheid om samen met je gezin af te koelen in onze waterfietsen!
  [categorieen][themas][periode]