Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

Vrijgezellenfeest vrouwen

Gaat jouw vriendin of schoonzus trouwen? En ben je opzoek naar een vrijgezellenfeest activiteit? Bij Uit in Zuid vind je de leukste uitjes voor een geslaagd vrijgezellenfeest. Je vind hier de gezelligste activiteiten zoals een ritje op de tandem, scooter of Tuk Tuk. Ons aanbod is ruim, zo zit er altijd een uitje tussen die bij jullie groep past. Kiezen jullie voor een speurtocht per scooter of tandem? Of gaan jullie liever de strijd tegen elkaar aan en gaan jullie op pad met onze Tuk Tuk’s? Het leukste vrijgezellenfeesten van Brabant regel je bij Uit in Zuid.

Meer dan 40 unieke uitjes in Brabant

Groot aanbod unieke uitjes geschikt voor gezinnen, families, vrienden en collega’s.

Dé uitjes specialist van de Biesbosch

Onze uitjes vinden plaatsen in of in de omgeving van Nationaal Park De Biesbosch.

Compleet verzorgd & op maat

Bij ons vind je compleet verzorgde uitjes. Naar wens op maat samengesteld en optioneel met eten & drinken.

Wat voor familieuitje wil je organiseren?

Ontdek de prachtige natuur van Nationaal Park de Biesbosch! Neem contact op Vraag offerte aan Wat ga je doen tijdens de …

Varen én fatbike rijden in een prachtige omgeving Een unieke combinatie waarbij activiteit en ontspanning perfect wordt …

Een prachtige vaartocht door de Biesbosch gecombineerd met een spannende, onvoorspelbare escaperoom. Neem contact op Vra…

Een sportief dagje uit in nationaal park de Biesbosch in een Canadese kano. Stap deze middag aan boord bij de Biesbosch …

Spring op de roze scooter

Welke activiteit zullen jullie eens gaan doen? Spring op de scooter! Gegarandeerd een succes met een groep dames. De Scooter Dorpen Derby is een speurtocht per scooter waarbij jullie onderweg opdrachten tegen komen. Zo verkennen jullie per elektrische scooter de omgeving van Geertruidenberg.

Bij aankomst genieten jullie gezamenlijk van een lekkere lunch, waarna jullie kunnen vertrekken. Iedereen kiest een rode scooter uit, voor de vrijgezel hebben we een roze scooter gereserveerd. Veel plezier! Bij terugkomst verzamelen jullie weer en sluiten aan voor een borrel of diner. Welk team zou er hebben gewonnen?

Samen op de tandem

Zijn jullie meiden wel in voor een actief vrijgezellenfeest? Een hilarische activiteit is de tandem. Een ritje op de tandem werkt van het begin tot het eind op je lachspieren. Strijd tegen elkaar tijdens de Tandem Challenge of ga op eigen houtje de omgeving verkennen per tandem. Wanneer je de Tandem Challenge boekt kies je voor een speurtocht per tandem. Jullie gaan dan opzoek naar GPS punten waar opdrachten aan zijn gekoppeld. Onderweg komen jullie de andere teams tegen. Het beste team wint!

Lekker met de meiden!

Het vrijgezellenfeest met de meiden wordt een onvergetelijke dag! Met een vrijgezellenfeest activiteit van Uit in Zuid zit je zeker goed. Door de vele activiteiten die wij aanbieden zit er altijd een geschikt uitje tussen. Het is mogelijk om combinaties te maken, door bijv. in de ochtend te gaan scooteren en in de middag te gaan varen.

Willen jullie daarna nog opstap? Ook voor vervoer kunnen jullie bij ons terecht. Onze Amerikaanse Schoolbussen zijn in te zetten als groepsvervoer. Zo kunnen jullie gebracht en gehaald worden naar Breda, dit ligt op 20 minuutjes rijden vanaf Geertruidenberg.

Reviews van onze klanten
IvB

Wij hebben een super gezellige, onvergetelijke dag gehad. Heerlijke lunch en BBQ en een fantastische GPS-challenge met een Amerikaanse schoolbus!

Inge van Heek

We hebben een geweldige vrijgezellendag gehad, het begon met een vrolijke en gezellige chauffeur Rob die het hele gebeuren goed begeleidt. De opdrachten zijn leuk en zo krijg je nog eens iets te zien van Geertruidenberg en Drimmelen. De bbq was top, we hebben genoten! De schoolbus heeft ons opgehaald en naar huis gebracht, dat was perfect geregeld, het was een dag om nooit meer te vergeten!

Eva van Gestel
EvG
HIC

Leuke locatie met behulpzaam en enthousiast personeel. De verzorging, en organisatie tijdens ons bedrijfsuitje verliep soepel. Na een plenaire samenkomst zijn wij gaan varen. De GPS-tour is super leuk en je komt elkaar tijdens de tour af en toe ook tegen. Dat leidt tot hilarische momenten en een sportieve competitie. Ook de barbecue was goed verzorgd en aangepast naar ieders dieetwensen. Al met al kijken wij terug op een zeer geslaagde dag.

Hofmeier Interim & Consulting

Waren 45 jaar getrouwd en wilden eerst een groepsgevoel kweken met kids en kleinkinderen alvorens naar een geboekt hotel te gaan. Hebben 2 Tuks gehuurd. We begonnen met koffie en taart en ‘s middags lunch geboekt. De koffie met gebak stond klaar. Daarna prima uitleg voor het gebruik van de Tuk met opdrachten. De heren waren zeer hulpvaardig en de Challenge was geweldig. Wij hebben heel erg moeten lachen en dat was de bedoeling. De lunch was werkelijk perfect geregeld en voortreffelijk. Jullie van UitinZuid hebben voortreffelijk werk geleverd. Bedankt alle dames en heren voor deze geweldige ochtend.

Johannes Spierenburg
JS

Vrijgezellenfeest op maat

Een uniek vrijgezellenfeest met de meiden organiseren bij Uit in Zuid? Bekijk onze originele vrijgezellenfeest activiteiten en boek vandaag nog! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op met ons!

Op werkdagen binnen een uur antwoord!