Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op of bel op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur op 0162 - 727 040. Ook bereikbaar na 17.00 uur op 06 24 12 36 59

  • *

 

Vrijgezellenfeest

Graag jouw beste vriend(in), zwager, zus of wie dan ook dit jaar trouwen? Ben jij degene die is gekozen om het vrijgezellenfeest te organiseren? Wat ontzettend leuk! Een vrijgezellenfeest organiseren is een hele eer en wij weten zeker dat je dit helemaal gaat lukken. Is het tijd om voor het vrijgezellenfeest ideeën op te doen? Dan ben je bij Uit in Zuid aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een ontzettend leuk aanbod voor een vrijgezellenfeest voor zowel vrouwen als mannen. Uit in Zuid biedt een breed scala aan personeelsuitjes. Zo heb je de keuze uit indoor en outdoor, sportief of actief en zijn er nog veel meer keuzes te maken. Liever op willen of juist liever op het water? Of misschien wel een leuke combi van beide? Het is bij ons allemaal mogelijk.

 

Onze arrangementen kunnen eindeloos met elkaar worden gecombineerd en hierdoor creëer je een origineel vrijgezellenfeest. Hieronder drie arrangementen die 100% succes geven bij een vrijgezellenfeest: 

- MexiKano

Scooter Dorpen Derby

- GPS Tuk Tuk Challenge

 

Al onze GPS Challenges zijn inclusief grappige en ludieke opdrachten. Wil je de opdrachten personaliseren voor de vrijgezel? Dan is dit zeker mogelijk! Lever de vragen op tijd bij ons aan en wij zullen ervoor zorgen dat ze in de route worden verwerkt. 

 

Qua locatie zitten wij vlakbij Breda, Tilburg en Den Bosch. Ben je dus op zoek naar een vrijgezellenfeest in Breda? Een vrijgezellenfeest in Tilburg? Of een vrijgezellenfeest in Den Bosch? Dan zit je bij ons goed! Na de gezellige middagactiviteit ben je binnen no time in het centrum van de stad om het vrijgezellenfeest in Brabant voort te zetten. 

 

Vrijgezellenfeest Brabant - Vrijgezellenfeest Biesbosch - Vrijgezellenfeest Breda