• *
 1. (Reset)

  Zoekfilter overzicht

  Categorieën:

  Thema’s:

  Periode:

 1. Origineel vriendenuitje Brabant

  Jouw originele vriendenuitje in Brabant boek je bij Uit in Zuid! Hebben jij en je vrienden weer eens zin om er samen op uit te gaan? Klinkt als een goed idee! Bij Uit in Zuid kun je zeker met jouw vriendengroep terecht voor een passend dagje uit in Brabant. Al onze groepsuitjes zijn geschikt voor kleine tot grote vriendengroepen en uiteraard ook voor alle leeftijden. Alle arrangementen vinden plaats in en rondom het mooiste natuurpark van Nederland, Nationaal Park de Biesbosch. 

   

  Diverse soorten vriendenuitjes 

  Door ons grote aanbod aan verschillende arrangementen en activiteiten is de keuze reuze. Kiezen jullie voor een actief uitje of doen jullie het liever wat rustiger aan? Gaat het vooral om gezellig samen zijn of pakken jullie dit jaar groots uit? Om de keuze wat makkelijker en overzichtelijker te maken voor jullie, kun je in het linkse menu kiezen uit verschillende categorieën, thema's en periodes. 

   

  Hieronder staan al enkele leuke vriendenuitjes voor jullie benoemd:

   

  Groot aanbod aan vriendenuitjes in Brabant 

  Keuzestress door ons grote aanbod aan originele vriendenuitjes in Brabant? Geen paniek, combineren is toegestaan! Zo krijg je een compleet en uniek dagje uit voor heel de vriendengroep. Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen als je twijfelt of advies kunt gebruiken bij het kiezen. 

   

  Vriendenuitje op maat

  Heb jij nou bijzondere wensen bij een van onze aangeboden vriendenuitjes? Dan horen wij dit graag! Zo kunnen wij het voorgestelde programma aanpassen naar jouw wensen. Of misschien heb je zelf nog een tof idee als activiteit, die er bij ons nog niet tussenstaat? Laat het ons weten en wie weet wordt jouw unieke idee wel door ons uitgevoerd. 

   

   

  Unieke en authentieke locaties 

  Al onze vriendenuitjes vertrekken vanuit een van de event locaties in de gemeente Geertruidenberg. De meeste activiteiten starten vanaf restaurant Fort Lunet. Een prachtige horeca locatie, gevestigd in een oud fort en gelegen aan het water. Doordat deze locatie aan het water is gevestigd, vaar je met een van onze elektrische sloepen zo Nationaal Park de Biesbosch in. Geniet samen met jouw vrienden van de prachtige omgeving tijdens een gezellig dagje op het water. Laat die zon maar schijnen!  

   

  Duurzame vriendenuitjes

  Ook wij van Uit in Zuid vinden duurzaamheid en verantwoord ondernemen belangrijk. Daarom hebben wij ervoor gekozen om al onze Tuk Tuks, sloepen en scooters elektrisch aan te laten drijven. Zo houdt iedereen rekening met de natuur en genieten jullie van het vriendenuitje zonder herrie op de achtergrond. Zo kunnen ook je groene milieubewuste vrienden gewoon mee met het uitje.  

   

  Ook inclusief eten & drinken

  Ook aan de innerlijke vriend kan worden gedacht. Zo kun je bij onze locaties vooraf aan de activiteit(en) een drankje doen of of heerlijk lunchen. Ook kun bij ons achteraf samen dineren of afsluiten met een gezellig borrel. Zo sluit je het vriendenuitje in stijl af.

   

  Ook een origineel vriendenuitje organiseren bij Uit in Zuid? 

  Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Bel 0162 - 727 040  of mail naar info@uitinzuid.nl. Of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een origineel vriendenuitje in Brabant.

 1. Wil jij meer weten over dit arrangement of wil je een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

  Contactgegevens

  Offerteaanvraag