Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op of bel op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur op 0162 - 727 040. Ook bereikbaar na 17.00 uur op 06 24 12 36 59

 • *
 1. *
 1. Bekijk onze leukste themafeesten

  Uit in Zuid richt zich op alles wat met evenementen, uitjes en dagjes/weekenden weg te maken heeft. In het onderstaande overzicht kun je al onze themafeesten vinden en zelf kiezen welk themafeest het best bij jou en je gezelschap past. 

   

  Themafeest op maat

  Mocht er nou niet helemaal tussen staan wat je zoekt? Klik dan niet meteen weg. Bel ons even op of stuur een mailtje met de wensen. De voorgestelde programma's zijn slechts voorbeeldprogramma's om je een idee te geven hoe de avond of dag eruit zou kunnen komen te zien. Hier pinnen wij ons echter niet op vast, we zijn ontzettend flexibel en stellen graag een programma voor je samen dat naadloos op je wensen aansluit. 

   

  Al onze themafeesten vinden plaats in onze nieuwe locatie Fort Sint Gertrudis.

 • *

  XL VR-DINING ESCAPE ROOM: LA CASA DE PAPEL

  0
  Bella Ciao! Voel jezelf een echte bankrover en laat je, samen met je team, leiden door “El Professor”. Weten jullie samen, door middel van deze VR Escape Game, de Koninklijke Munt in Madrid te ontsnappen?
  ["4","8","9","7","6","5"]
  ["11","7","1"]
  ["1","2"]
  *

  Gasthoff der Somweber met de Mont Blanc Brothers & de Alpenzusjes

  0
  Welkom bij Gasthoff der Somweber, waar je als vanouds kunt genieten van een avondje après-skiën op de Mont Blanc. Met een maffe skileraar en een optreden van de Alpenzusjes kan jullie avond niet meer stuk. Trek dus je traditionele lederhosen maar uit de kast of kom in je skipak voor de echte après-ski beleving.
  ["4","8","9","7","6","5"]
  ["11","7","4"]
  *

  Music Bingo Metamorfose Show

  0
  Ben je op zoek naar een te gekke Bingo avond met alles erop en eraan? Dan is dit jouw feestje! Maar dit is niet zomaar een bingo, dit is een muziek bingo show, begeleid door rasechte entertainers van Masters of Entertainment. Maak je dus klaar voor een compleet avondje uit met Alfonso.
  ["4","8","9","7","6","5"]
  ["11","7","4"]
 • *

  De Muiterij

  0
  Alle hens aan dek! Kun jij het stoere zeemansbestaan aan? Kom erachter op ons themafeest: De Muiterij. Sluit aan bij de bende van Captain Bluehorn en Wilde Mathilde en dein mee op de woeste golven. ARGHH!
  ["4","8","9","7","6","5"]
  ["11","7","4"]
  *

  Middeleeuws feest

  0
  In onze Bourgondische Herberg te Fort Sint Gertrudis in vestingstad Geertruidenberg trekt troubadour Coen met zijn bonte gezelschap jongleurs door deze mooie ouderwetse stad.   De hele avond is voorzien van een overvloed aan middeleeuwse verha...
  ["4","8","9","7","6","5"]
  ["11","7","4"]
  ["1","2"]