• *
 1. *
 1. Originele themafeesten Brabant

  Opzoek naar originele themafeesten in Brabant? Ook dan ben je bij Uit in Zuid aan het juiste adres! Met een ruim aanbod aan verschillende themafeesten ben je bij Uit in Zuid verzekerd van een leuk avondje uit in Brabant. De themafeesten hebben ieder een eigen unieke invulling en verhaallijn, zodat er voor iedereen een passend en origineel themafeest te vinden is. In het onderstaande overzicht kun je al onze themafeesten vinden en zelf kiezen welk themafeest het best bij jou en je gezelschap past. 

   

   

  Themafeest op maat

  Mocht er nou niet helemaal tussen staan wat je zoekt? Klik dan niet meteen weg. Bel ons even op of stuur een mailtje met al je wensen. De voorgestelde programma's zijn slechts voorbeeldprogramma's om je een idee te geven hoe de avond of dag eruit zou kunnen komen te zien. Hier pinnen wij ons echter niet op vast, we zijn ontzettend flexibel en stellen graag een programma voor je samen dat naadloos op je wensen aansluit. Zodat ook jij een leuk en origineel themafeest bij ons kan organiseren. 

   

  Locatie themafeesten

  Al onze themafeesten vinden plaats in Fort Sint Gertrudis, gelegen in Vestingstad Geertruidenberg. Dit is een authentieke locatie met verschillende zalen, om zo ieder themafeest geheel in stijl te laten plaatsvinden. Waan jezelf terug in de tijd in onze bourgondische zaal of geniet van een verassende show in onze grote binnenplaats. Bij binnenkomst komt de sfeer van het originele themafeest in Brabant je al tegemoet. Hang je jas maar snel op want het themafeest begint sneller dan je denkt. Kortom de themafeesten van Uit in Zuid wil je niet missen!

   

   

  Ook themafeest organiseren of reserveren?

  Wil je ook een plekje reserveren voor een van onze beschikbare originele themafeesten? Of wil je een themafeest op maat organiseren en de mogelijkheden met ons bespreken? Neem contact op en bel of mail ons. Of vraag vrijblijvend een offerte aan. Voor een geweldige avond uit met vrienden, familie of bedrijf!