• *
 1. (Reset)

  Zoekfilter overzicht

  Categorieën:

  Thema’s:

  Periode:

 1. Teambuilding activiteiten Brabant

  Is het dit jaar jouw taak om een teambuilding uitje in Brabant te organiseren? Stop maar met zoeken, want je bent hier aan het juiste adres! Wij helpen je graag met het organiseren van een originele teambuilding activiteit. Klaar voor wat uitdaging, teamwork en inzet samen met je collega’s, teamgenoten of vrienden? Welkom bij Uit in Zuid! 

   

  Ons aanbod aan teambuilding uitjes

  Omdat je graag ieder jaar iets nieuws en origineels wilt verzinnen voor het gezelschap, hebben wij een groot aanbod aan verschillende soorten indoor en outdoor teambuilding uitjes samengesteld. Leuke en originele teambuilding uitjes voor in de zomer of tijdens de wat koudere dagen in de winterperiode. 

   

  Wij hebben al onze uitjes alvast voor jouw gesorteerd, zodat alles wat overzichtelijker wordt. In de linkerkolom kun je kiezen uit diverse categorieën, thema's en periodes. Bijvoorbeeld groepsuitje, sportief en zomer

   

  Omdat wij ieder jaar weer nieuwe originele teambuilding uitjes willen verkopen, wisselt ons aanbod regelmatig. Zodat jij altijd bij Uit in Zuid terecht kan voor een originele teambuilding activiteit, ieder jaar weer! 

   

  De keuze voor leuke & gezellige teambuilding uitjes

  Je hebt bij ons dus genoeg te kiezen als het gaat om teambuilding in Brabant. Heb jij al een idee voor jullie teambuilding uitje? Bestaat jullie gezelschap uit sportfanaten, bourgondiërs of culturele personen? Voor iedereen is er wel wat passends te vinden in het grote aanbod aan groepsuitjes. Jouw ideale dagje uit vind je bij Uit in Zuid!

   

  De ideale locatie voor teambuilding in Brabant

  Wij zijn gevestigd in de gemeente Geertruidenberg, dit is gelegen in de provincie Noord-Brabant. Geertruidenberg ligt vlakbij de stad Breda en Nationaal Park de Biesbosch, het mooiste natuurpark van Brabant! De gemeente Geertruidenberg heeft veel te bieden en is bij uitstek de ideale uitvalsbasis. Ontdek de mooie omgeving tijdens een van de originele outdoor teambuilding activiteiten in en in de omgeving van de Biesbosch. 

   

  Met oog voor de natuur

  Uiteraard zijn wij zuinig op deze mooie omgeving en op het natuurpark in de Biesbosch. Met onze teambuilding uitjes houden wij rekening met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Onze Tuk Tuks, scooters en elektrische sloepen zijn elektrisch aangedreven, wel zo groen.  Geen last van vieze uitlaatgassen, geluiden en benzine. Dus ook voor een duurzaam en verantwoord teambuilding activiteit in Brabant zit je goed bij Uit in Zuid!

   

  Een origineel teambuilding uitje op maat

  Kun jij tussen ons grote aanbod aan teambuilding activiteiten niet kiezen of staat jouw ideale activiteit er niet tussen? Niet getreurd! Wij helpen jou graag met het samenstellen van jouw perfecte teambuilding uitje op maat. 

  Combineren

  Onze activiteiten zijn te combineren tot een dag vullend programma.

  Naar wens aanpassen

  De aangeboden arrangementen betreffen voorbeeldprogramma’s. Deze kunnen naar wens aangepast, gepersonaliseerd en ingevuld worden.

  Eigen ideeën

  Ook als je zelf een geweldig idee hebt voor een teambuilding activiteit kun je bij Uit in Zuid terecht. Ons team luister graag naar jouw wensen en behoeften en wij denken graag met je mee. Niks is ons te gek als het hier omgaat!

   

  Horeca mogelijkheden 

  Van een teambuilding activiteit krijg je natuurlijk honger en dorst. Laten wij hier nou net ook over nagedacht hebben! Uit in Zuid werkt samen met drie prachtige horeca locaties in de gemeente Geertruidenberg, die tevens als start- en eindpunt gelden voor onze teambuilding uitjes. Begin of eindig jullie teambuilding in Brabant bijvoorbeeld bij restaurant Fort Lunet met een heerlijke lunch of uitgebreid diner. Of sluit de dag af bij Het Cachot of Fort Sint Gertrudis met een gezellig borrel of een spetterend (personeels) feest. 

   

  Zin gekregen in een teambuilding uitje?

  Ga de uitdaging aan samen met je collega, vrienden of teamgenoten en organiseer jullie teambuilding uitje in Brabant bij Uit in Zuid! Boek direct of vraag naar de mogelijkheden voor jullie originele teambuilding activiteit op maat. Neem vandaag nog contact op met ons enthousiaste team. Bel 0162 - 727 040 of mail ons op info@uitinzuid.nl. Of vraag vrijblijvend een offerte aan.

 1. Wil jij meer weten over dit arrangement of wil je een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

  Contactgegevens

  Offerteaanvraag