1. (Reset)

  Zoekfilter overzicht

  Categorieën:

  Thema’s:

  Periode:

 1. Personeelsuitje Brabant

  Ben je op zoek naar een leuk personeelsuitje of bedrijfsuitje? Uit in Zuid biedt tientallen unieke arrangementen aan voor kleine en grote bedrijven. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van personeelsuitjes in de omgeving van Breda en de Biesbosch. Ben je dus op zoek naar een personeelsuitje in Brabant? Dan ben je bij Uit in Zuid aan het juiste adres. 

   

  Ruim aanbod groepsuitjes

  Uit in Zuid biedt een breed scala aan personeelsuitjes in Brabant. Zo heb je de keuze uit indoor en outdoor, sportief of actief en zijn er nog veel meer keuzes te maken. Combineren met een bootje varen door de Biesbosch? Het is bij ons allemaal mogelijk.

   

  Personeelsuitje op maat

  Onze arrangementen kunnen eindeloos met elkaar worden gecombineerd. Hierdoor creëer je een uniek en origineel personeelsuitje. Ben je voor je personeelsuitje ideeën aan het opdoen? Bekijk onze arrangementen

   

  Onze arrangementen zijn voorzien van een voorbeeldprogramma. Voldoet het programma dus niet helemaal aan jouw wensen? Geen probleem! We stemmen jouw personeelsuitje graag af op jouw wensen. Zo krijg je een uniek personeelsuitje op maat.

   

  Personeelsuitje inclusief vervoer?

  Ben je ook opzoek naar vervoer voor het personeel voor naar het personeelsuitje en weer terug? Huur onze echte originele Amerikaanse schoolbus. Wij brengen het personeel van de ene naar de andere locatie. Dit maakt het evenement pas echt compleet en uniek.

  Ook voor een personeelsfeest

  Wil je een uitje met personeelsfeest organiseren? Uit in Zuid beschikt over drie unieke event locaties in Brabant. Het Cachot en Fort Sint Gertrudis in Geertruidenberg en Fort Lunet in Raamsdonksveer. 

   

  Fort Lunet  

  Fort Lunet ligt aan de Donge. Vanuit hier vaar je eenvoudig richting Nationaal Park De Biesbosch. Er zijn verschillende mogelijkheden om hier te komen. Met onze elektrische sloepen of met een overtocht om vervolgens vanuit de Hofmansplaat per kano te vertrekken. Maar met de auto mag natuurlijk ook.

   

  Het Cachot en Fort Sint Gertrudis

  Het Cachot en Fort Sint Gertrudis in Geertruidenberg zijn twee unieke locaties in Vestingstad Geertruidenberg voor al je zakelijke evenementen. Wij organiseren met ons professionele team allerlei partijen voor verschillende bedrijven. Je kunt bij ons terecht voor een personeelsfeest, zakelijke borrel, jubileum en zakelijke diners. Meer weten? Neem contact met ons op.

   

  Personeelsuitje organiseren bij Uit in Zuid?

  Wij doen iedere dag niets liever dan een leuk uitje organiseren. Wil je graag worden geadviseerd of vrijblijvend een offerte ontvangen? Of Bel of mail ons en dan helpen we je heel graag verder. Voor een uniek personeelsuitje in Brabant!

   

  *
  *
  *
  *
 1. Wil jij meer weten over dit arrangement of wil je een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

  Contactgegevens

  Offerteaanvraag