Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op of bel op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur op 0162 - 727 040. Ook bereikbaar na 17.00 uur op 06 24 12 36 59

 • *

 

Personeelsuitje

Ben je op zoek naar een leuk personeelsuitje? Uit in Zuid biedt tientallen unieke arrangementen aan voor kleine en grote bedrijven. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van personeelsuitjes in Breda, de Biesbosch en omgeving. Ben je dus op zoek naar een personeelsuitje in Brabant? Dan ben je bij Uit in Zuid aan het juiste adres.

 

Uit in Zuid biedt een breed scala aan personeelsuitjes. Zo heb je de keuze uit indoor en outdoor, sportief of actief en zijn er nog veel meer keuzes te maken. Combineren met een bootje varen door de Biesbosch? Het is bij ons allemaal mogelijk.

 

Onze arrangementen kunnen eindeloos met elkaar worden gecombineerd. Hierdoor creëer je een origineel personeelsuitje. Ben je voor je personeelsuitje ideeën aan het opdoen? Bekijk onze arrangementen

  

Wij doen iedere dag niets liever dan een leuk uitje organiseren. Wil je graag worden geadviseerd of vrijblijvend een offerte ontvangen? Bel of mail ons en dan helpen we je heel graag verder. 

 

Personeelsuitje Brabant - Personeelsuitje Biesbosch - Personeelsuitje Breda

 1. Drie event locaties in Brabant

  Wil je een uitje met personeelsfeest organiseren? Uit in Zuid beschikt over drie unieke event locaties in Brabant. Het Cachot en Fort Sint Gertrudis in Geertruidenberg en Fort Lunet in Raamsdonksveer. 

   

  Fort Lunet  

  Fort Lunet ligt aan de Donge. Vanuit hier vaar je eenvoudig richting Nationaal Park De Biesbosch. Er zijn verschillende mogelijkheden om hier te komen. Met onze elektrische sloepen of met een overtocht om vervolgens vanuit de Hofmansplaat per kano te vertrekken. Maar met de auto mag natuurlijk ook.

   

  Het Cachot en Fort Sint Gertrudis

  Het Cachot en Fort Sint Gertrudis in Geertruidenberg zijn twee unieke locaties in Vestingstad Geertruidenberg voor al je zakelijke evenementen. Wij organiseren met ons professionele team allerlei partijen voor verschillende bedrijven. Je kunt bij ons terecht voor een personeelsfeest, zakelijke borrel, jubileum en zakelijke diners. Meer weten? Neem contact met ons op.

   

  1. *
  1. *
  1. *
  1. *