Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op of bel op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur op 0162 - 727 040. Ook bereikbaar na 17.00 uur op 06 24 12 36 59

  • *

 

Personeelsuitje

Al een tijdje op zoek naar leuke personeelsuitjes? Welkom op de pagina van Uit in Zuid. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van personeelsuitjes in Breda, de Biesbosch en omgeving. Ben je dus op zoek naar een Personeelsuitje in Brabant? Dan ben je bij Uit in Zuid aan het juiste adres.

 

Uit in Zuid biedt een breed scala aan personeelsuitjes. Zo heb je de keuze uit indoor en outdoor, sportief of actief en zijn er nog veel meer keuzes te maken. Liever op willen of juist liever op het water? Of misschien wel een leuke combi van beide? Het is bij ons allemaal mogelijk.

 

Onze arrangementen kunnen eindeloos met elkaar worden gecombineerd en hierdoor creëer je een origineel personeelsuitje. Ben je voor je personeelsuitje ideeën aan het opdoen? Dan kun je tussen onze arrangementen absoluut terecht. 

 

Wij doen iedere dag niets liever dan een leuk uitje organiseren. Wil je graag worden geadviseerd of vrijblijvend een offerte ontvangen? Bel of mail ons en dan helpen we je heel graag verder. 

 

Personeelsuitje Brabant - Personeelsuitje Biesbosch - Personeelsuitje Breda