• *
 1. (Reset)

  Zoekfilter overzicht

  Categorieën:

  Thema’s:

  Periode:

 1. Activiteiten tijdens Pasen en de meivakantie

  Het is Pasen. De lente is al even bezig. De dagen worden langer, warmer en de natuur weer kleurrijk. Tijd dus om een leuk uitje te organiseren! Maar wat is nou de geschikte activiteit voor jouw familie, vrienden of collega’s?

  Op eerste en tweede paasdag organiseren wij twee activiteiten die wij aankleden met culinaire paasaanvullingen:

   

  GPS Paas Tandem Battle

  GPS Paas TukTuk Challenge

   

  Maar er is nog veel meer te doen! Wil je iets anders doen dan de bovenstaande activiteiten? Neem dan een kijkje op onze arrangementenpagina voor het complete activiteitenoverzicht. In overleg zijn onze andere activiteiten ook aan te vullen met paasbrunch en -diner. 

   

  Meivakantie

  Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om het water op te gaan of een escaperoom te boeken.

  Nationaal Park De Biesbosch is een mooi en groot gebied vol met natuur en verschillende dieren waardoor dit zeker voor kinderen geschikt is. Eén van onze gidsen kan je alles vertellen over Nationaal Park De Biesbosch, waardoor je een educatief tintje geeft aan je vaartocht.

   

  Naast varen kan je ook één van onze escaperooms spelen. De escaperooms hebben beide een eigen thema, zitten boordevol puzzels en cryptische omschrijvingen waardoor je goed out-of-the-box moet denken. Enkele opties zijn:

   

  Lach Je Stuk in Boot en Tuk

  Escaperoom De Bomkelder

  Escaperoom Het Medicijn

  Biesbosch Jungle Challenge

  Elektrische sloep huren

   

  Nog meer activiteiten

  Naast de activiteiten die hierboven worden genoemd, bieden wij nog meer activiteiten aan. Een compleet overzicht vind je op onze arrangementenpagina.

   

  Contact

  Wil je meer informatie over één van de bovenstaande activiteiten of heb je andere vragen? Neem eenvoudig contact op door een mail te sturen naar info@uitinzuid.nl of bel 0162 727 040.

 1. Wil jij meer weten over dit arrangement of wil je een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

  Contactgegevens

  Offerteaanvraag