• De Biesbosch banner
    De Biesbosch banner

Uitjes in de Biesbosch

Wat is Nationaal Park de Biesbosch?

Het Nederlandse Nationaal Park de Biesbosch is een waterrijk natuur en recreatiegebied gelegen in Noord-Brabant en Zuid-Holland. Het natuurpark kenmerkt zich door de zoetwatergetijden, wilgenvloedbossen en kreken. Het is een prachtig natuurpark waar je vele dieren in het wild kunt spotten zoals: vissen, amfibieën, vogels, bevers en otters. Het is een groot gebied waar je zeker terecht kunt voor een leuk en bijzonder dagje uit op het water.  Maar ook kun je wandelen door dit mooie natuurpark door het boeken van een wandeltocht met gids. Nationaal Park de Biesbosch is leuk voor alle leeftijden. Dit mooie plekje in Nederland moet je gewoon gezien hebben!

 

Uitjes in Nationaal Park de Biesbosch 

De leukste familie-uitjes, vriendenuitjes, vrijgezellenfeesten en groepsuitjes in Nationaal Park de Biesbosch vind je bij Uit in Zuid. Vanuit restaurant Fort Lunet vaar je gemakkelijk naar de Biesbosch toe met een van onze elektrisch aangedreven sloepen. Of stap op onze kano-expres boot die je naar de Hofmansplaat in de Biesbosch vervoert om daar in een van onze Canadese kano's te stappen. En wat dacht je van een leuke bevertocht met gids? Leer van alles over de flora en fauna van dit mooie natuurpark terwijl je spot naar echte bevers. 

 

 

Activiteiten rondom de Biesbosch

Mocht het nou geen weer zijn om het water op te gaan, bieden wij ook de mogelijkheid voor leuke familie-uitjes, vriendenuitjes, bedrijfsuitjes en groepsuitjes rondom de Biesbosch. De gemeente Geertruidenberg heeft namelijk ook veel moois en unieks te bieden om jouw dagje uit compleet te maken. Hier zijn namelijk onze drie authentieke horecalocaties gevestigd, waar jij met je gezelschap terecht kan voor een hapje en drankje na jullie activiteit. Stap met jouw familie, collega's of vrienden in een van onze rode Tuk Tuks of retro scooters, en rijd door de mooie omgeving van de gemeente Geertruidenberg. Wij bieden een groot aanbod aan arrangementen voor jong en oud in en rondom het natuurpark.