Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

Personeelsuitjes op het water: Versterk de maritieme avonturen

De zon is tevoorschijn gekomen en we gaan maar al te graag het water op. De sloepen lenen zich perfect voor een personeelsuitje op het water. Ons team is voortdurend bezig mensen samen te brengen en te laten genieten van hun dagje weg. In deze blog zie je een greep uit onze water personeelsuitjes.

Personeelsuitje in de Biesbosch

Iets wat onze personeelsuitjes uniek maakt, is de locatie. Uit in Zuid is gelegen aan de rand van nationaal park de Biesbosch. Binnen 20 minuten bevindt je je midden in dit unieke gebied. Dit veelzijdige natuurgebied is ideaal voor natuurliefhebbers, dagjes weg mensen, sportfanaten, recreanten, gezinnen, families en noem maar op.

Geniet van de flora en fauna die de Biesbosch te bieden heeft

Wij hebben onze eigen steiger. Stap op een van onze sloepen en ga volledig zelfstandig de Biesbosch verkennen met je gezelschap. Je krijgt van te voren een duidelijke instructie over het gebruik van de boot en het varen in de Biesbosch. Uiteraard krijg je van ons ook een aantal vaarroutes mee. Zo kom je langs de mooiste plaatsen van dit gebied.

Kano huren in de Biesbosch

Kanoën is een geweldige manier om de teambuildingvaardigheden van je personeel te testen. Samen in een kano zitten betekent goed samenwerken om jouw weg door de Biesbosch te vinden. Uit in Zuid biedt verschillende mooie routes aan zodat er voor ieder gezelschap een toffe route bij zit.

We beschikken over Canadese kano’s. Deze zijn ook voor iedereen gemakkelijk in gebruik. Je hoeft je ook geen zorgen te maken dat je over wilde wateren hoeft te varen. Je wordt namelijk door de Kano Express overgevaren naar de Hofmansplaat. Dit is een uniek plekje in de Biesbosch waar onze kano’s liggen. Vanuit hier kun je in alle rust aan je tocht beginnen.

Maak van jouw personeelsuitje een compleet dagje uit

Je kunt bij ons niet alleen terecht voor het huren van een kano of sloep voor jouw personeelsuitjes. Wij bieden ook volledige arrangementen aan. Denk aan de GPS sloepen challenge of de Biesbosch Kano experience. Hierbij zetten we verschillende opdrachtlocaties uit in de omgeving die je moet zoeken met behulp van een GPS. De opdrachten bestaan uit verschillende ludieke opdrachten.

Het wordt hoe dan ook een meer dan geslaagd personeelsuitje.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Zoals je kunt zien is er in het genoeg te doen bij Uit in Zuid voor een actief dagje uit. Ben je benieuwd geworden of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0162-727040 of mail naar info@uitinzuid.nl 

Groepsuitje organiseren bij Uit in Zuid?

Heb je vragen of wil je graag een offerte op maat ontvangen voor een uniek dagje uit in Brabant? Neem gerust met ons op!

Op werkdagen binnen een uur antwoord!