Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

Op vakantie in eigen land

Veel mensen gaan dit jaar door corona op vakantie in eigen land.

Dit mag de pret natuurlijk niet drukken. Nederland is namelijk veel mooier dan je denkt. Bij Uit in Zuid kun je op een leuke, unieke manier het mooie zuiden verkennen.

Thaise Tuk Tuk

Allereerst kun je op pad met onze Thaise Tuk Tuk. Kom met onze Tuk toch een beetje in de vakantiesferen met jouw gezelschap. Je huurt de Tuk 4 uurtjes voor €125,- . Nog leuker is om onze challenge te verbinden aan de tocht. Zeker als je met je gezin gaat is dit een heel leuk idee.

Scooters

Dit jaar een keer geen Vespa huren in Italië? Ook het Brabantse landschap kun je verkennen op de scooter. Rij langs gezellige dorpjes en mooie landschappen. De scooters zijn elektrisch en hebben een bereik van +- 45 km. Je mag ze de hele dag meenemen van 10:00 tot 17:00 voor maar 35,- per scooter. Je krijgt van ons een kaart mee met verschillende mooie routes om langs de leukste plekjes in de buurt te rijden. Met verschillende horecagelegenheden zijn er onderweg genoeg opties om een tussenstop te maken op een terrasje.

Met de sloep in de zon

De zomervakantie is pas net begonnen en de zon gaat zich deze vakantie absoluut nog laten zien. Voor die warme dagen dit jaar hebben wij onze sloepen klaar liggen. Afkoelen in de Biesbosch is natuurlijk een heel goed idee. Of je nu met een klein of een wat groter gezelschap bent, je kunt bij ons terecht. Met onze sloepen zit je binnen een halfuurtje midden in de Biesbosch. Wij verhuren namelijk 5 en 11-persoonssloepen. Deze kun je huren voor een ochtend, middag of een hele dag. Kijk voor onze tarieven op onze website.

Gezelligheid op de tandem

Een andere manier om de omgeving te verkennen is door een tandem te huren. Met dit vervoersmiddel kun je natuurlijk wel wat minder ver, maar het is wel een van de gezelligste vervoersmiddelen. Ben een middag actief met elkaar bezig en lach je stuk op de tandem. Ook bij de tandem is het mogelijk om er een challenge aan te verbinden om het zo nog leuker te maken om de omgeving te verkennen. Kom hierdoor ook op plekjes waar je anders waarschijnlijk niet langs zou rijden. Je kunt de tandem de hele dag huren van 10:00 tot 17:00. De kosten hiervan bedragen €25,-

Kano

Ben je opzoek naar iets meer avontuur voor deze vakantie en is onze sloep je te rustig? Laat je dan overvaren met onze Biesbosch Kano-Express. Vanuit hier krijg je een kano mee en kom je op de mooiste en unieke plekjes in de Biesbosch. De kosten van een kano bedragen 20,- per persoon. Wij verzorgen een kaart voor jullie waar verschillende mooie routes op staan. 

Benieuwd geworden?

Genoeg inspiratie gehad voor jouw vakantie in eigen land? Neem gerust contact met ons op voor vragen door direct te bellen of te mailen.

Tot snel!

Groepsuitje organiseren bij Uit in Zuid?

Heb je vragen of wil je graag een offerte op maat ontvangen voor een uniek dagje uit in Brabant? Neem gerust met ons op!

Op werkdagen binnen een uur antwoord!