Bel ons: 0162 – 727 040 Bij nood: 06 – 24123659

Hoe organiseer ik een leuk winteruitje binnen?

De perfecte winterdag in Zuid. De winter is in volle gang en er is geen beter moment om te genieten van de charme van de Biesbosch en zijn omgeving dan nu. Tijd voor een dagje uit met je dierbaren en waar kan dat nou beter dan bij Uit in Zuid. Wij verzorgen in de winter tuk tuk ritten door schilderachtige dorpjes, spannende escaperooms die je terugbrengen naar de tweede wereldoorlog en VR- games die je een echte bankrover laten voelen net als in La Casa de Papel. Lees verder om te ontdekken hoe je het perfecte winteruitje bij Uit in Zuid organiseert.

De juiste locatie kiezen

De eerste stap in het organiseren van een winteruitje is uiteraard het kiezen van de locatie en het uitje. Uit in Zuid is gelegen aan de rand van de Biesbosch en bevindt zich midden in vestingstad Geertruidenberg. 

Avontuurlijke tuk tuk ritten

Begin je dag met een avontuur door te kiezen voor een tuk tuk rit door de landelijke omgeving. Onze tuk tuks zijn knus en comfortabel, waardoor je kunt genieten van de winterse omgeving. De tuk tuks zijn voorzien van een ingebouwde navigatie die je langs de leukste plekken in de omgeving zal lijden.

Onderdompelen in de spanning van de escaperoom

Zijn jullie meer opzoek naar een leerzaam uitje waarbij jullie hersenen moeten kraken? Dan zijn onze escaperooms ingebouwd in een eeuwenoud fort ongetwijfeld wat voor jullie. Betreed een wereld vol uitdagingen en mysterie terwijl je probeert te ontsnappen uit deze historische setting. Werk samen met je team om aanwijzingen te vinden, puzzels op te lossen en geheimen te ontrafelen voordat de tijd om is. Het is een geweldige manier om je probleemoplossende vaardigheden te testen en plezier te hebben met vrienden en familie. 

Duik in de wereld van VR-gaming

Voor degenen die van gamen houden, hebben we een meeslepende en levensechte VR-game die is geïnspireerd op La Casa de Papel. Stap in de wereld van de beroemde overval op de Koninklijke Munt van Spanje ne maak deel uit van het criminelen team. Met realistische graphics en een meeslepend verhaal, zul je jezelf verliezen in deze spannende game. Het is de perfecte manier om je favoriete personages en gebeurtenissen tot leven te brengen en ze zelf te beleven.

Smakelijk diner in een gezellig restaurant

Na een dag vol avontuur, gezelligheid en uitdagingen is het tijd om te ontspannen en te genieten van heerlijk eten. Ons winterdagje Uit in Zuid wordt afgesloten met een bezoek aan een intiem restaurant, dat zowel het begin- als het eindpunt van je avontuur is. Fort Lunet beschikt over een kaart met voor ieder wat wils, warme drankjes om lekker even op te warmen en een gezellige sfeer in een intiem restaurant.

Met Uit in Zuid kun je onvergetelijk winterdagje uit organiseren dat avontuur, gezelligheid en samen zijn combineert. Of je nu kiest voor een tuk tuk challenge door het landelijke landschap, het oplossen van mysteries in een escaperoom, het onderdompelen in de wereld van La Casa de Papel via VR-gaming, of gewoon genieten van een intiem diner, we hebben alles in huis om jou dag te laten slagen. 

 

Winteruitje organiseren bij Uit in Zuid?

Heb je vragen of wil je graag een offerte op maat ontvangen voor een uniek dagje uit in Brabant? Neem gerust met ons op!

Op werkdagen binnen een uur antwoord!