• *

Wilt u meer weten over dit uitje? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Contactgegevens

GPS Paas TukTuk Challenge

Deze Lente speel je de GPS Paas TukTuk Challenge. De warme dagen komen er weer aan en daarom is het tijd om erop uit te gaan!

 

De GPS Paas TukTuk Challenge is een leuke en complete activiteit waarbij je wordt ontvangen bij Fort Lunet in Raamsdonksveer. Hier wacht een heerlijke paasbrunch op jullie. Na de paasbrunch is het tijd om te starten met de challenge. De GPS TukTuk Challenge is een spel waarin je het tegen elkaar gaat opnemen. Je gezelschap wordt verdeeld in groepjes van maximaal 7 personen. De 7 personen is inclusief chaffeur. Je rijdt dus zelf en dient dus in bezit te zijn van een geldig autorijbewijs. Na een duidelijke uitleg over hoe je moet rijden in een tuktuk is het tijd om te vertrekken.
Je gaat in de omgeving van Geertruidenberg en Raamsdonksveer op zoek naar GPS punten en onderweg maak je zo veel mogelijk ludieke opdrachten. Tijdens de activiteit is er tijd voor een pauze op een zonnig terras. Dit doe je natuurlijk met je complete gezelschap!


Na de pauze geef je een vervolg aan de wedstrijd en zodra alle opdrachten zijn gemaakt, is het tijd om terug te gaan naar je startlocatie.

Heb je alle vragen beantwoord? Ben je zeker over je antwoorden? Dan lever je je mapje met antwoorden weer in bij je activiteitenbegeleider. Nu is het wachten op de uitslag. Wie van jullie gaat er naar huis met de hoofdprijs? Dat wordt kort na het inleveren van je antwoorden bekend gemaakt tijdens een leuke en gezellige prijsuitreiking!

 

De activiteit is af te sluiten met een heerlijk paasdiner. Op deze manier kan je de hele activiteit nabespreken met lekker eten en een borrel bij Fort Lunet.

 

Voorbeeldprogramma*:

10.00 uur – Ontvangst bij Fort Lunet en start paasbrunch

12.00 uur – Einde paasbrunch en start uitleg GPS TukTuk Challenge

12.30 uur – Start GPS TukTuk Challenge

14.00 uur – Pauze op een zonnig terras

14.30 uur – Vervolg GPS TukTuk Challenge

16.15 uur – Einde GPS TukTuk Challenge

16.30 uur – Start ludieke prijsuitreiking

17.00 uur – Start paasdiner

 

*Dit is slechts een voorbeeldprogramma. Dit programma en de tijden zijn in overleg aan te passen aan je specifieke wensen.

 

Let op: tijdens deze activiteit ga je de weg op en neem je deel aan het verkeer. Je dient dus in bezit te zijn van een geldig autorijbewijs om de tuktuk te besturen. Ook moet je voor het besturen van de tuktuk 21 jaar of ouder zijn.