• *

Wilt u meer weten over dit uitje? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Contactgegevens

GPS Paas Tandem Battle

De leukste activiteit tijdens Pasen. De dag starten met een paasbrunch, vervolgt door de GPS Tandem Battle en eventueel achteraf een heerlijk paasdiner!

Hoe ziet je dag eruit?

Je wordt deze dag samen met je gezelschap bij Fort Lunet ontvangen voor een heerlijke paasbrunch. Dus schuif maar vast gezellig aan totdat jullie begeleider komt voor de uitleg van de activiteit. Je gaat namelijk een speurtocht met onze Amerikaanse tandems door de Brabantse omgeving maken!

 

Voordat we vertrekken worden er kleinere teams gemaakt. Ieder team krijgt vervolgens een GPS en mapje met navigatiepunten. In dit mapje staan verschillende opdrachten, maar het uitvoeren hiervan moet op specifieke plekken. Je rijdt dus met je team naar alle navigatiepunten. Ieder team heeft een andere route waardoor je niet achter elkaar aan rijdt, maar je komt elkaar onderweg ongetwijfeld tegen.

 

Tussen de opdrachten door is er tijd voor een pauze waar alle teams bij elkaar komen. Hier kom je even tot rust en geniet je van een drankje om vervolgens de laatste paar opdrachten te maken. Nadat ieder team alle opdrachten heeft gemaakt, kom je weer terug op je startlocatie.

 

Is iedereen terug? Dan lever je je antwoorden in en worden deze nagekeken om ten slotte de winnaar bekend te maken in een paasprijsuitreiking! Wie wint er bij jullie de GPS Paas Tandem Battle?

 

Voorbeeldprogramma*:

10.00 uur – Ontvangst bij Fort Lunet en start paasbrunch

12.00 uur – Einde paasbrunch en start uitleg GPS Paas Tandem Battle

12.15 uur – Start GPS Paas Tandem Battle

14.00 uur – Pauze op een zonnig terras

14.30 uur – Vervolg GPS Paas Tandem Battle

16.15 uur – Einde GPS Paas Tandem Battle

16.30 uur – Start ludieke prijsuitreiking

17.00 uur – Start paasdiner

 

*Dit is slechts een voorbeeldprogramma. Dit programma en de tijden zijn in overleg aan te passen aan je specifieke wensen.