Vrijgezellenfeest in de Biesbosch

Gaat jouw beste vriend, vriendin, zus of zwager trouwen? Dat moet gevierd worden! Bij Uit in Zuid organiseer je het meest originele vrijgezellenfeest in of rondom de Biesbosch. Wij verhuren allerlei activiteiten zoals Tuk Tuk's, tandems, elektrische scooters, sloepen en kano's en meer. Door onze eigen horecalocaties en de ligging rondom Nationaal Park de Biesbosch kunnen wij verschillende dag arrangementen samenstellen.

 

De Biesbosch is een natuurgebied in het zuiden van Nederland. Je vindt er veel kreken, wilgenbossen en rietlanden. Dit gebied leent zich perfect voor een dagje op het water. De Biesbosch is dan ook een populair recreatiegebied in de zomer voor watersportliefhebbers. Ook de omgeving van de Biesbosch is prachtig. Ontdek de omliggende dorpen per scooter, Tuk Tuk of tandem tijdens het vrijgezellenfeest.

 

Ben jij de gelukkige die het vrijgezellenfeest mag gaan organiseren? En heb je geen idee waar je moet beginnen met zoeken? Dan ben je bij Uit in Zuid aan het juiste adres! Wij helpen je met de organisatie van de leukste vrijgezellenfeesten in en rondom de Biesbosch. 

 

Populaire Biesbosch uitjes:

 1. *

  Mexikano

  Stap in onze Mexikano! Trek een poncho aan, zet een sombrero op en neem plaats. Peddel door de smalle kreekjes van Nationaal Park De Biesbosch en geef iedereen het nakijken in Mexicaanse stijl!

 1. *

  Scooter Dorpen Derby

  Tijd voor de Italiaanse vakantiesferen op onze populaire rode retro Scooters. Zonnebril op, haren in de wind... Let's GO! Verken de dorpen rondom én Vestingstad Geertruidenberg op onze elektrische scooters!

 1. *

  GPS Tuk Tuk Challenge

  Met een elektrische tuk tuk een mooie tocht maken? Met de GPS Tuk Tuk Challenge ga je de uitdaging aan om het Brabantse land te verkennen door verschillende GPS-punten te zoeken en met elkaar opdrachten uit te voeren. Het team dat dit het beste doet, wint!

Vrijgezellenfeestuitje Toeter op de scooter

Een populaire activiteit voor vrijgezellenfeesten is de Scooter Dorpen Derby. Tijdens deze challenge nemen jullie het tegen elkaar op per elektrische scooter. Jullie dag start vanuit restaurant Fort Lunet. Race van hot naar her op de scooter om de opdrachten uit te voeren. Heeft jouw team alle opdrachten goed uitgevoerd? Dan keren jullie terug naar Fort Lunet om te genieten van het zomerzonnetje en een drankje op ons ruime terras aan het water. Uiteraard draait deze dag volledig om de vrijgezel. Om ervoor te zorgen dat jullie vrijgezel er vanaf het begin tussenuit blinkt, hebben wij 1 hippe roze scooter. Hilarisch toch?! Zo wordt het vrijgezellenfeest in de Biesbosch een dag worden om nog lang over na te praten.

 

Terrasje hoppen in de omgeving van de Biesbosch

Zijn jullie mannen wel wat sportiever ingesteld en houden jullie wel van een uitdaging? Dan is de GPS Tandem Challenge voor jullie weggelegd. Stap met je beste vrienden op de tandem en let the game begin! Jullie starten vanuit restaurant Fort Lunet met een korte uitleg. Vervolgens worden jullie vrij gelaten met een tandem, een GPS, een opdrachtenboekje en een stel gezellige vrienden. Als dat maar goed komt…. Tijd voor een pauze tussen alle opdrachten door? Er zijn in de omgeving genoeg terrasjes waar je even naartoe kunt hoppen.

 

Uniek vrijgezellenfeest in de Biesbosch

Is een vrijgezellenfeest voor jullie een dag om te lachen en vooral heel veel plezier te hebben? Ook hiervoor ben je bij Uit in Zuid aan het juiste adres voor een leuk vrijgezellenfeest in de Biesbosch. Stap in onze Biesbosch- Express en laat je vervolgens omtoveren tot een echte Mexikaan. Goed gemutst met sombrero, snor en poncho gaan jullie de Biesbosch onveilig maken. Gaan jullie voor een middag kanoën in de mooiste plekjes van de Biesbosch of meren jullie liever aan bij een ontspannen strandje in de Aakvlaai? De keuze is helemaal aan jullie om er een top dag van te maken.

 

Vrijgezellenfeest in de Biesbosch organiseren?

Ben je enthousiast geworden over bovenstaande ideeën? Kijk dan snel verder, dit is namelijk nog lang niet alles! Hier beneden staan al onze arrangementen voor een top vrijgezellenfeest in de Biesbosch beschreven.

 1. Heb je vragen?
  Neem contact met ons op.

  0162 - 727 040

 1. Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?
  Vraag een offerte aan.