• Tuk Tuk speurtocht
  Tuk Tuk speurtocht

Wil jij meer weten over dit arrangement of wil je een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Contactgegevens

Offerteaanvraag

 

TukTuk Speurtocht

Uit In Zuid biedt een erg leuk gezinsuitje aan: lach je stuk, met z’n alle in een Tuk Tuk!

Je wordt ontvangen in Raamsdonksveer of Geertruidenberg. Hier krijgen jullie eerst een kleine maar duidelijke clinic, over rijden met een Tuk Tuk. Na de uitleg is het tijd om in te stappen. Jullie krijgen een mapje mee met een ludieke speurtocht voor jong en oud, waarbij jullie langs de highlights van de omgeving komen. De Tuk Tuks halen een snelheid van maximaal 35 km per uur, ze hebben ingebouwde navigatie en de bestuurder is minimaal 21 jaar en verplicht om in het bezit te zijn van een geldig autorijbewijs want je rijdt over de openbare weg en neemt dus deel aan het verkeer. Met plek voor 7 personen en een rijbereik van 60 km is meer dan genoeg plek voor het hele gezin en kunnen jullie samen de mooie omgeving verkennen vol natuur, terrassen en kleine en gezellige dorpjes. Een leuk een uniek gezinsuitje.

 

Speurtocht

Jullie kunnen ook kiezen om op speurtocht te gaan, hierbij gaan jullie op zoek naar de GPS-punten doe je door middel van ingebouwde navigatiesystemen in de tuk tuks. Jullie krijgen een navigatiemap mee waarin precies staat waar naartoe moet worden genavigeerd. Eenmaal in de juiste straat aangekomen? Let dan even goed op en zorg dat je de juiste locatie bij de opdracht weet te vinden. De juiste plek gevonden? Goed teamwork! Parkeer de tuk tuk op een veilige plek en ga met het hele team aan de slag. Hier is namelijk een oprdracht die jullie moeten uitvoeren en oplossen. Deze opdrachten zijn allemaal verschillend van elkaar maar zijn vooral gericht op gezelligheid. Er zitten lastige puzzels tussen, leuke speurtochten, vragen waarvan de antwoorden in de omgeving gezocht moeten worden en er moet o.a. een originele/gekke familie foto gemaakt worden. 

 

Tarieven

Je huurt een Tuk Tuk voor 4 uurtjes voor € 135,-.
Voor de kleine kindjes kun je eventueel zelf een eigen Maxi-Cosi of autostoeltje aan de gordel van de Tuk Tuk bevestigen.


LOCATIE

 • Onze Tuk Tuks haal je op bij Fort Lunet.
 • Van maandag t/m vrijdag gratis parkeren aan de Reenweg in Raamsdonksveer of Haven 54 in Geertruidenberg
 • Zaterdag en zondag gratis parkeren aan de Collegeweg in Raamsdonksveer of Haven 54 in Geertruidenberg

CONTACT

Zit dit gezinsuitje wel tuk? Je kunt een e-mail sturen naar info@uitinzuid.nl of bellen naar 0162-727042.
Voor meer informatie www.tuktukbrabant.nl

 

 1. *
 2. Contactgegevens

 3. *
 4. Naam*
 5. Telefoon*
 6. Bedrijfsgegevens

 7. Bedrijfsnaam
 8. Adres
 9. Postcode + woonplaats
 10. Aanvullende informatie

 11. Arrangementen
 12. Datum van activiteit*
 13. Datum
 14. Aantal personen
 15. Budget per persoon
 16. Opmerking(en)
 17.  
 18.  
0