Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op of bel op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur op 0162 - 727 040. Ook bereikbaar na 17.00 uur op 06 24 12 36 59

  • *

Wilt u meer weten over dit arrangement of wilt u een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Contactgegevens

Offerteaanvraag

TukTuk Biesbosch Safari

Wanneer je zo veel mogelijk van de natuur wilt zien op één dag, dan is dit echt iets voor jou. Tijdens de TukTuk Biesbosch Safari ga je met een vijf persoons tuktuk een prachtige route van ruim 40 km rijden door verschillende gebieden van Nationaal Park De Biesbosch. Dit zijn plekjes die je wellicht al kent, maar ook een aantal gebieden waar je niet zo makkelijk kan komen.

Een route met veel interessante punten

De route komt langs een aantal leuke en interessante plekken. Bijvoorbeeld de hoogwatervluchtplaatsen die speciaal zijn aangelegd voor tijden met hoog water. Wat dacht je van Landschapskunst Wassende Maan. Dit is een kunstwerk dat er per seizoen en verschillende weersomstandigheden anders bij ligt. Of het Biesbosch Museumeiland dat je onderweg tegenkomt. Hier vind je het Biesboschmuseum in het hart van Nationaal Park De Biesbosch. Hier leer je onder andere hoe mensen polders maakten, vochten tegen het water en nu in balans leven met het water.

 

Je kan wel zeggen dat deze tocht een goede indruk geeft van diverse bezienswaardigheden!

Tijdens je route verschillende horecalocaties

Tijdens deze route vind je verschillende horecamogelijkheden. Bij het Biesboschmuseum kan je terecht voor een hapje en een drankje. Ook kom je langs het Bolle Bevertje en de Selevia Hoeve waar je terecht kunt en samen geniet van nog meer horecamogelijkheden op je tocht. Meer dan genoeg keuze dus!

Ontvangst

Voordat je vertrekt kan je ervoor kiezen om te starten met koffie en een appelflap of een gevulde koek. Heb je hier interesse in? Laat het ons weten, dan zorgen wij dat het geregeld wordt.

Kosten

Deze activiteit is geschikt voor maximaal 10 personen. De prijs voor de vijfpersoons tuktuk is € 160,- exclusief ontvangst met koffie, thee en appelgebak.

 

1