Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op of bel op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur op 0162 - 727 040. Ook bereikbaar na 17.00 uur op 06 24 12 36 59

  • *

Wilt u meer weten over dit arrangement of wilt u een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Contactgegevens

Offerteaanvraag

Trapped

Uit escaperooms ontsnappen & tandems rijden! Probeer te ontsnappen, houd een korte pauze om vervolgens op de tandems een GPS challenge te spelen.

In de escaperooms van Escaperoom Het Fort probeer je te ontsnappen uit escaperoom ‘de Bomkelder’ of escaperoom ‘het Medicijn’. De escaperooms van Fort Lunet zijn uitdagend, spannend en onvoorspelbaar. Je hult je met je teamgenoten in een gethematiseerde kamer en werkt vervolgens goed samen om cryptische omschrijvingen te kraken, puzzels op te lossen en verbanden te leggen. Weet jij uiteindelijk de missie te voltooien en binnen 60 minuten de escaperoom te verlaten?

Na de escaperoom is het natuurlijk tijd voor een welverdiende pauze. Wanneer iedereen weer op volle sterkte is, begint het tweede deel van de activiteit.

Na je ontsnapping is het tijd om Het Fort zo ver mogelijk achter je te laten! Je vervolgt de ontsnapping met echte Amerikaanse tandems. Op deze manier maak je een mooie route in de omgeving van de historische vestingstad Geertruidenberg.

 

Wist je dat…

 

Je een GPS challenge kan doen op de tandem? Ga met een GPS-apparaat en navigatiepunten op zoek naar specifieke plekken in de omgeving. Hier vind je opdrachten aan die je zo goed mogelijk uit moet voeren. Je verdeelt de groep in meerdere groepjes en zo hangt er een ware strijd in de lucht! Wie wint de GPS challenge bij jullie? Wij maken een winnaar bekend in een ludieke prijsuitreiking inclusief prijs!

1