Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op of bel op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur op 0162 - 727 040. Ook bereikbaar na 17.00 uur op 06 24 12 36 59

  • *

Wilt u meer weten over dit arrangement of wilt u een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Contactgegevens

Offerteaanvraag

Middeleeuws feest

In onze Bourgondische Herberg te Fort Sint Gertrudis in vestingstad Geertruidenberg trekt troubadour Coen met zijn bonte gezelschap jongleurs door deze mooie ouderwetse stad.

 

De hele avond is voorzien van een overvloed aan middeleeuwse verhalen en entertainment. Maar natuurlijk is er in deze gezellige Herberg ook genoeg te eten en te drinken en na enkele glazen bier en wijn worden deze verhalen alleen maar spannender…

 

Het bonte gezelschap speelt muziek, toont allerlei snuisterijen en geeft een weerziende wekkende show in deze Bourgondisch Herberg te Geertruidenberg. De nar zorgt voor de menige komische noot met zijn grappen en grollen. Zijn acrobatische capriolen zijn een garantie voor een stevig appèl op je lachspieren.

 

De troubadour is uiteraard een graag geziene gast in deze herberg. Met zijn befaamde ballades en drinkliederen neemt hij je mee naar lang vervlogen tijden, om later op de avond weer met een wijde boog terug te keren in het swingende hier en nu. Maar voor het zover is geeft één van de Russische gasten zijn kunsten ten beste, met alle Kalinka’s en Wolgaliederen tot gevolg.  

 

Schuif aan in onze Middeleeuwse Herberg en laat oude tijden herleven met een overdaad aan bourgondische lekkernijen en heerlijk gerstenat.

Schuif aan en laat je meevoeren in het verleden en geniet van het bonte gezelschap die deze Herberg bezoekt.

 

Een avond om je vingers bij af te likken!

 

Tickets: €79,50 p.p. (incl. show, eten en drinken)

Tijden: 19:00 uur tot 00:00 uur

Data: vrijdag 5 februari, zaterdag 10 april, vrijdag 8 en 22 oktober, vrijdag 17 december 

Inschrijven of boeken doe je via: info@fortsintgertrudis.nl* 

*= Geef je aan met hoeveel personen je komt? Let op: Maximaal 4 personen per tafel. Het is mogelijk om meerdere tafels te reserveren. 

 

Dit themafeest exclusief boeken voor uw jaarlijkse bedrijfsuitje? Dit kan het hele jaar door! De prijzen en tijden zijn hiervoor op aanvraag. 

 

 

0