• Groepsuitje tandem dropping
  Groepsuitje tandem dropping

Wil jij meer weten over dit arrangement of wil je een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Contactgegevens

Offerteaanvraag

 

Tandem Dropping

Kan jij de weg terug vinden?

Je wordt ontvangen bij Fort Lunet in Raamsdonksveer. Wanneer iedereen aanwezig is, loop je naar onze Amerikaanse schoolbus. In de bus krijgt iedereen een blinddoek op. Onze begeleider zorgt ervoor dat niemand stiekem kijkt.

Na ongeveer 15 minuten rijden stapt iedereen uit en mogen jij en je gezelschap de blinddoek afdoen. Je zit dus niet lang zonder zicht. Eenmaal aangekomen op locatie, staan hier mooie Amerikaanse tandems klaar. Je groep wordt opgedeeld in kleinere groepjes. Onze begeleider geeft een uitleg over de GPS challenge die je gaat doen. Ieder team krijgt een GPS apparaat en een map met navigatiepunten. Voordat iedereen vertrekt, geeft de begeleider ook nog een uitleg over het rijden met onze tandem. Rijden met een tandem lijkt misschien makkelijk maar is stiekem toch lastiger dan het lijkt!

Vervolgens is het tijd om de weg terug te vinden. Ieder team gaat met het GPS apparaat op zoek naar de navigatiepunten die voor jullie zijn uitgezet. Iedereen gaat zoeken naar dezelfde punten alleen in een andere volgorde. Zo maak je toch allemaal dezelfde opdrachten, maar rij je niet continu achter elkaar aan. De challenge is niet gericht op tijd, maar op creativiteit. Het team dat de meeste opdrachten goed en creatief weet uit te voeren verdient uiteindelijk de meeste punten. Tijdens deze activiteit houd je nog een kleine pitstop op de historische Markt van vestingstad Geertruidenberg, zodat je voor het tweede deel even bij kan tanken om vervolgens weer op de tandem kan stappen.

Uiteindelijk, als alle navigatiepunten zijn gevonden en je terugkomt bij je startlocatie, word je ontvangen door je begeleider. Dan is het tijd voor de ludieke prijsuitreiking.

 

Wie vindt de eindlocatie en wie wint de Tandem Dropping?

 

Voorbeeldprogramma:
13.30 uur - Ontvangst bij Restaurant Fort Lunet
14.00 uur - Vertrek met Amerikaanse Schoolbus naar onbekende locatie
14.30 uur - Aankomst onbekende locatie en start GPS Tandemchallenge
15.30 uur - Pauze op een zonnig terras
16.00 uur - Vervolg GPS Tandem Challenge
17.30 uur - Prijsuitreiking

 • Let op: dit is een voorbeeldprogramma, alles kan aangepast worden aan jouw specifieke wensen.
 1. *
 2. Contactgegevens

 3. *
 4. Naam*
 5. Telefoon*
 6. Bedrijfsgegevens

 7. Bedrijfsnaam
 8. Adres
 9. Postcode + woonplaats
 10. Aanvullende informatie

 11. Arrangementen
 12. Datum van activiteit*
 13. Datum
 14. Aantal personen
 15. Budget per persoon
 16. Opmerking(en)
 17.  
 18.  
0