• Scooter dorpen derby
  Scooter dorpen derby

Wil jij meer weten over dit arrangement of wil je een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Contactgegevens

Offerteaanvraag

 

Scooter Dorpen Derby

Tijd voor de Italiaanse, vakantiesferen op onze populaire rode retro Scooters. Zonnebril op, haren in de wind... Let's GO! Onze scooters zijn overigens niet zomaar scooters. Nee, het zijn echte eco-scooters. Oftewel; elektrisch aangedreven waardoor je op een duurzame manier geniet van een tochtje. Uiteraard zonder stank- en geluidsoverlast. De perfecte manier om echt even van de omgeving en van onze puzzeltocht te genieten. 

 

Bij het ontvangst wordt de hele groep verdeeld in kleinere groepen. Deze groepen mag je zo groot en klein maken als je zelf wilt maar wij adviseren altijd te gaan voor ongeveer 4 à 6 personen per team. Ieder team heeft 1 iemand achterop; die navigeert het team aan de hand van een GPS-apparaat en een navigatiemap de goede kant op. Ieder team krijgt echter een andere volgorde qua GPS locaties en zo rijden alle scootertjes kriskras door de omgeving.

 

Waar gaan jullie naar op zoek? Verschillende GPS-punten in de omgeving. Hier speel je diverse teamopdrachten die je vindt in je navigatiemap. Om deze opdrachten te vervullen dient het team goed te zijn in samenwerken en creatief denken. Ze zijn vooral gericht op gezelligheid. Er zitten lastige puzzels tussen, leuke speurtochten, vragen waarvan de antwoorden in de omgeving gezocht moeten worden en er moet o.a. een originele/gekke teamfoto gemaakt worden. 

 

De teams verdienen punten per opdracht en het team dat deze derby eindigt met de meeste punten is uiteraard de winnaar van onze Scooter Dorpen Derby. Deze winnaar maken wij, aan het einde van de middag, bekend door middel van een ludieke prijsuitreiking inclusief prijs voor het winnende team. 

 

De scooters besturen, dat doen jullie uiteraard zelf. De scooters rijden niet harder dan 25 km per uur, maar iedereen moet wel verplicht een helm op. De bestuurder dient daarnaast in het bezit te zijn van een bromcertificaat of rijbewijs B. Uiteraard geven wij de teams hiervoor een duidelijke instructie mee en is er tijdens de Scooter Dorpen Derby een enthousiaste begeleider die de groep begeleidt waar nodig. 

 

Is het voor een vrijgezellenfeest? Dan hebben wij, indien gewenst, een ludieke twist. Onze scooters zijn namelijk knalrood maar speciaal voor de vrijgezel zal er een felroze exemplaar staan te blinken! Al mag je tijdens een bedrijfsuitje of een teamdag ook prima je baas, teamleider of jarige collega hier een klein beetje mee pesten natuurlijk. Bij het reserveren van onze Scooter Dorpen Derby is het belangrijk aan te geven dat je 1 roze scooter wenst om teleurstelling te voorkomen. 


Voorbeeldprogramma:
13.15 uur - Ontvangst + start scootertocht door de mooie omgeving

14.00 uur - Uitleg + start Scooter Dorpen Derby 
15.00 uur - Pitstop op een zonnig terras (drankjes excl.) 
17.15 uur - Einde Scooter Dorpen Derby + start ludieke prijsuitreiking 

 • Let op: dit is een voorbeeldprogramma dat aangepast kan worden aan jouw specifieke wensen.
 1. *
 2. Contactgegevens

 3. *
 4. Naam*
 5. Telefoon*
 6. Bedrijfsgegevens

 7. Bedrijfsnaam
 8. Adres
 9. Postcode + woonplaats
 10. Aanvullende informatie

 11. Arrangementen
 12. Datum van activiteit*
 13. Datum
 14. Aantal personen
 15. Budget per persoon
 16. Opmerking(en)
 17.  
 18.  
0