Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op of bel op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur op 0162 - 727 040. Ook bereikbaar na 17.00 uur op 06 24 12 36 59

  • *

Wilt u meer weten over dit arrangement of wilt u een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Contactgegevens

Offerteaanvraag

Ride & Bite

Altijd al eens een tocht langs verschillende restaurants willen doen? Met onze elektrische tuk tuk ga je op unieke wijze langs verschillende restaurants in de omgeving van Geertruidenberg. Je gaat dus voor het voor-, hoofd-, en nagerecht langs drie verschillende restaurants.

 

Voor deze culinaire tuk tuk tocht word je ontvangen bij Fort Lunet in Raamsdonksveer. Hier krijg je een duidelijke uitleg over het rijden met een tuk tuk. Na de uitleg vertrek je naar het eerste restaurant. Waar moet je naartoe? Er zit een navigatiesysteem in de tuk tuk die je de juiste kant op stuurt.

 

Je geeft vooraf door wat je wil eten in de restaurants. Dan hoef je minder lang te wachten op je gerecht wanneer je aankomt op je bestemming. Heb je lekker gegeten? Dan is het tijd om weer in te stappen voor een culinair vervolg in het tweede restaurant en derde restaurant.

 

Het derde restaurant is bij je startlocatie. Hier parkeer je de tuk tuk en lever je de sleutel weer in. Zo ben je dicht bij je auto maar eerst geniet je van een lekker nagerecht.

 

Eet smakelijk!

 

De bestuurder is altijd de BOB! De tuk tuks rijden niet harder dan 35 km per uur. Ze bieden plaats voor 7 personen (dit is inclusief bestuurder). De bestuurder van de tuk tuk is verplicht om in het bezit te zijn van een geldig autorijbewijs B en is 21 jaar.

 

Voorbeeldprogramma:
17.30 uur - Ontvangst bij Fort Lunet in Raamsdonksveer + start uitleg en tuk tuk tocht
18.00 uur - Aankomst restaurant 1, voorgerecht
18.30 uur - Vervolg tuk tuk tocht.
19.00 uur - Aankomst restaurant 2, hoofdgerecht
19.45 uur - Vervolg tuk tuk tocht.
20.15 uur - Aankomst restaurant 3, nagerecht (Inleveren van de tuk tuk)

  • Let op: dit is een voorbeeldprogramma en kan worden aangepast aan jouw specifieke wensen
1