• Bingo banner
    Bingo banner

Wil jij meer weten over dit arrangement of wil je een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Contactgegevens

Offerteaanvraag

Online Mega Music Bingo Spektakel

Zin in een leuk avondje uit met je vrienden, familie of collega's? In onze studio bij Fort Sint Gertrudis organiseren wij voortaan een gezellig online Mega Music Bingo Spektakel. Een uniek arrangement dat geheel Coronaproef kan plaatsvinden en geschikt is voor ieder gezelschap. Wij hebben de bingo avonden op de camping gewoon naar onze Brabantse locatie gehaald. De online muziekbingo wordt live uitgezonden vanuit onze ludieke studio, en jullie kunnen dit vanuit de eigen huiskamer volgen. Ideaal toch? 

 

Tijdens deze avond komen er bekende muzikale hits aan bod, die jullie moeten afstrepen op de bingokaart. Ken jij alle hits en ben jij de eerste met een volle rij? Wees er dan snel bij en roep als eerste BINGO! Er staan genoeg leuke prijzen op het spel tijdens dit online Mega Music Bingo Spektakel, zodat de competitie alleen maar groter word onderling. Ga de strijd aan met je collega's, vrienden of familieleden thuis vanuit de bank of de keukentafel. En niemand hoeft de BOB te zijn vandaag dus schenk dat glas wijn of bier maar in voor jezelf. 

 

De ras entertainer Hans Vermeulen zorgt deze avond voor de nodige dosis humor, muziek en Brabantse gezelligheid in onze muzikale studio. En onze koks zetten hun smakelijkste beentjes voor om een overheerlijke borrel box voor thuis te maken. Want bij een bingo avondje kan iets lekkers niet ontbreken natuurlijk! 

 

Dit arrangement is op basis van inschrijving op de ingeplande data. Maar je kunt dit arrangement ook exclusief boeken voor jouw personeelsfeest of bedrijfsuitje! Dit wil je niet missen toch? 

 

Voorbeeldprogramma:

20:30 uur - Start online muziekbingo 

22:00 uur - Pauze 

22:15 uur - Vervolg bingo 

23:30 uur - Einde programma 

  • Let op: dit is een voorbeeldprogramma dat aangepast kan worden aan jouw specifieke wensen, zo kan dit arrangement eventueel ook overdag worden geboekt. 

 

Interesse in een van onze andere bedrijfsfeesten? Neem dan gerust is een kijkje bij onze themafeesten pagina. Of combineer deze online muziekbingo avond met een actief, sportief of cultureel uitje overdag. 

 

Klik op deze link voor een leuk filmpje van dit arrangement 

 https://youtu.be/J1usvCKZoN8 

1