Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op of bel op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur op 0162 - 727 040. Ook bereikbaar na 17.00 uur op 06 24 12 36 59

  • *

Wilt u meer weten over dit arrangement of wilt u een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Contactgegevens

Offerteaanvraag

Music Bingo Metamorfose Show

“O ja, Le Le? BINGO!”

Wordt één van de liedjes die op jouw bingokaart staat gedraaid door de DJ? Dan mag je hem wegstrepen! Een volle rij? BINGO! De presentatie wordt verzorgd door de 2 top-entertainers van Masters of Entertainment. Let's Bingo! Fort Sint Gertrudis organiseert een muziek bingo met Alfonso. Een gezellige avond ouderwets bingo spelen, zoals op de camping, maar dan net anders. Wij houden onze caravan mooi in eigen land...

 

Deze gezellige bingo avond is inclusief bier/wijn/fris en een heerlijk diner bestaande uit echte camping gerechten. 

Een heerlijk avondje uit met familie, vrienden of collega's!

 

Inschrijven hiervoor kan voor onderstaande data, je komt dan met zijn allen bij elkaar te zitten in onze gezellige bingozaal. Uiteraard houden wij rekening met de inachtneming van de 1,5 meter afstand. 

  

Tickets: €79,50 p.p. (incl. show, diner en drank)

Inloop vanaf: 18:30 uur 

Tijden: 19:00 uur tot 00:00 uur

Data 2021: vrijdag 29 januari, 9 april, 28 mei en 12 november 

Inschrijven of boeken doe je via: info@fortsintgertrudis.nl* 

*= Geef je aan met hoeveel personen je komt? Let op: Maximaal 4 personen per tafel. Het is mogelijk om meerdere tafels te reserveren. 

 

 Dit themafeest exclusief boeken voor uw jaarlijkse bedrijfsuitje? Dit kan het hele jaar door! De prijzen en tijden zijn hiervoor op aanvraag. 

 

 

0