Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op of bel op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur op 0162 - 727 040. Ook bereikbaar na 17.00 uur op 06 24 12 36 59

  • *

Wilt u meer weten over dit arrangement of wilt u een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Contactgegevens

Offerteaanvraag

Mexikano

Met mexicano’s Nachos en Corona bier, train je deze dag elke lachspier!

Tijdens deze unieke (Mexi)kanotocht is plezier een zekerheid. Je gaat namelijk, geheel in Mexicaanse stijl, de smalle kreekjes van Nationaal Park de Biesbosch trotseren.

Je wordt ontvangen bij Fort Lunet in Raamsdonksveer. Hier word je ontvangen door je begeleider. Zodra je binnenkomt, krijg je een sombrero en poncho uitgedeeld. Is iedereen compleet? Dan is het tijd om op de Biesbosch Kano Express te stappen. Deze brengt je naar de Hofmansplaat waar de kanotocht van start gaat.

Op de Hofmansplaat krijg je een duidelijke uitleg van je begeleider over de route en het besturen van een kano. Na deze instructies ga je onder begeleiding door de kleinste en smalste kreekjes van Nationaal Park de Biesbosch. Alle Biesboschtoeristen kijken je na vanwege de unieke Mexicaanse verschijning! Zijn er geen vragen meer? ¡Uno, dos, tres… vamos!

Na deze prachtige kanotocht is het tijd om met de Biesbosch Kano Express terug te keren naar Fort Lunet in Raamsdonksveer. Eenmaal terug is er genoeg tijd om lekker uit te rusten en de dag na te spreken.

¡Adios!

Voorbeeldprogramma:
12.30 uur - Ontvangst bij Fort Lunet in Raamsdonksveer
13.00 uur - Vertrek Biesbosch Kano Express naar Hofmansplaat
13.30 uur - Uitreiking Mexicaans verkleedpakket
13.45 uur - Vertrek kanotocht door Nationaal park de Biesbosch
17.00 uur - Einde tocht + vertrek Biesbosch Kano Express

17.15 uur - mogelijkheid voor een borrel met mexicano's en nacho's 

  • Let op: dit is een voorbeeldprogramma en is aan te passen naar jouw wensen.
1