Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op of bel op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur op 0162 - 727 040. Ook bereikbaar na 17.00 uur op 06 24 12 36 59

  • *

Wilt u meer weten over dit arrangement of wilt u een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Contactgegevens

Offerteaanvraag

Loonse en Drunense Duinen Special

Een afwisselend programma in een prachtig Nationaal Park!

Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen is een groot gebied van ruim 4.000 hectare en is sinds 2002 een nationaal park. Zowel in de zomer als in de winter is het gebied prachtig om een dag in door te brengen. Het park ligt naast het bekende attractiepark de Efteling en is zeker een bezoekje waard!

Je wordt ontvangen bij Fort Lunet in Raamsdonksveer. Zodra de hele groep aanwezig is, lopen we naar de elektrische tuk tuks. Daar krijgt iedereen die de elektrische tuk tuk gaat besturen een duidelijke uitleg. Zijn er geen vragen meer? Dan is het tijd om te vertrekken naar Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen!

In het park is er keuze voor twee verschillende activiteiten, of om de twee activiteiten te combineren:

 

  • Wie bouwt de hoogste toren?
    Een gezellig, creatief en actief spel waarbij samenwerken centraal staat. Je krijgt eerst instructies hoe je de toren moet gaan bouwen. Na de instructie is het tijd om zelf aan de slag te gaan. Let goed op; het is lastiger dan het lijkt! Met behulp van enkel bamboestokken en elastiek ga je proberen om ‘Langnek’ van de Efteling het nakijken te geven. De groep met de hoogste toren wint!
  • GPS spel
    Ieder groepje krijgt een GPS apparaat uitgedeeld en een map met een aantal navigatiepunten. Na een duidelijke uitleg hoe het GPS apparaat werkt en hoe het spel werkt, gaan we van start. Maar als de tijd eenmaal loopt, kan jij zelf ook maar beter gaan lopen. Tijdens deze tocht die door het bos, de duinen en de heide loopt, moet je vragen beantwoorden en opdrachten uitvoeren. Juiste antwoorden en goed uitgevoerde opdrachten leveren een juist coördinaat of vrijstelling op. Foute antwoorden en niet volbrachte opdrachten brengen je juist de verkeerde kant op. Welk team zet de snelste tijd neer en heeft de meeste vrijstellingen verdient?

Na de activiteit verlaat je het prachtige gebied weer en rij je met de tuk tuk door de mooie omgeving terug naar Fort Lunet in Raamsdonksveer. De tuk tuk tocht hoort niet meer bij de speurtocht. Je rijdt dus rustig en voorzichtig terug.

Eenmaal terug bij Fort Lunet is het natuurlijk tijd om bekend te maken wie er heeft gewonnen. Dit doen wij in een ludieke prijsuitreiking inclusief prijs.

Wie wint bij jullie de Loonse en Drunense Duinen special?

1