Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op of bel op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur op 0162 - 727 040. Ook bereikbaar na 17.00 uur op 06 24 12 36 59

  • *

Wilt u meer weten over dit arrangement of wilt u een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Contactgegevens

Offerteaanvraag

Lach je stuk in boot en tuk

Dit heb je nog nooit gedaan, rijden met een elektrische tuk tuk door de omgeving van Nationaal Park de Biesbosch én een vaartocht met een elektrische sloep!

 

De activiteit is in de omgeving van Nationaal Park de Biesbosch. Je wordt ontvangen bij Fort Lunet in Raamsdonksveer. Hier start de activiteit met de elektrische sloep én de elektrische tuk tuk.

 

Bij Fort Lunet stap je op de sloep voor een prachtige vaartocht door de smalle kreekjes van Nationaal Park de Biesbosch. De sloep bestuur je zelf, je legt zelf aan en navigeert zelf. Na de tocht leg je de boot weer aan bij Fort Lunet en is het tijd voor een welverdiende pauze op een terras.

 

Na de pauze is het tijd om in de elektrische tuk tuk te stappen. Met de tuk tuk rij je een mooie route door de omgeving. Verken polders en dorpen in de omgeving op geheel originele wijze.

 

Na de tuk tuk tocht kom je weer terug bij je startlocatie en is het tijd om de dag gezellig af te sluiten.

 

De tuk tuks rijden niet harder dan 35 km per uur. Ze bieden plaats voor 7 personen (dit is inclusief bestuurder). De bestuurder van de tuk tuk is minimaal 21 jaar en verplicht om in het bezit te zijn van een geldig autorijbewijs B.

 

Voorbeeldprogramma:
11.45 uur - Ontvangst bij Fort Lunet
12.00 uur - Vaartocht door de kleine kreekjes van Nationaal Park de Biesbosch
15.00 uur - Pitstop op een terras aan het water
15.30 uur - Start Tuk Tuk tocht

17.30 uur - Einde programma

  • Let op: dit is een voorbeeldprogramma en is aan te passen naar jouw wensen.
1