Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op of bel op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur op 0162 - 727 040. Ook bereikbaar na 17.00 uur op 06 24 12 36 59

  • *

Wilt u meer weten over dit arrangement of wilt u een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Contactgegevens

Offerteaanvraag

Kerselicious

Je wordt ontvangen bij Fort Lunet in Raamsdonksveer of onze Amerikaanse schoolbus haalt je op een afgesproken locatie op. Wanneer iedereen in de bus zit, vertrekt deze naar de Kersenhof in Raamsdonk.

Bij de Kersenhof word je ontvangen met koffie, thee of een sapje en een vers ‘Kersenhofke’. Daarna volgt een fotopresentatie met uitleg over het bedrijf en de kersenteelt. Aansluitend krijg je een rondleiding door de boomgaard met een treintje. Voor de volgende rit krijgt iedereen een puntzak kersen!

 

De bus stopt nu in Vestingstad Geertruidenberg. Hier gaat de Vestingbattle van start! Tijdens de Vestingbattle wordt je groep in kleinere teams verdeeld. Ieder team krijgt een navigatiemap en een GPS apparaat. Ook is er een begeleider om de Vestingbattle aan iedereen uit te leggen. Snapt iedereen wat de bedoeling is? Dan gaan jullie van start!

 

Ieder team volgt zijn eigen route. Door het GPS apparaat te volgen ga je zoeken naar gele vlaggen waar opdrachten aan hangen. Dit zijn echte teamopdrachten. De opdrachten bestaan uit puzzels, vragen over de omgeving en creatieve improvisatie opdrachten. Wanneer je alle opdrachten hebt gemaakt, kom je uit bij Fort Lunet in Raamsdonksveer.

Als alle teams terug zijn, dan volgt er een ludieke prijsuitreiking.

 

Voorbeeldprogramma

13.30 uur - Vertrek met Amerikaanse Schoolbus naar de Kersenhof

14.00 uur - Aankomst de Kersenhof en start Kersenhoftour door de boomgaard met een treintje, inclusief puntzak met kersen + pauze in de Boomgaard

16.00 uur - Vertrek met Amerikaanse Schoolbus naar Vestingstad Geertruidenberg en start Vestingbattle

17.30 uur - Einde vestingbattle + wandeling terug naar Fort Lunet

  • Let op: dit is een voorbeeldprogramma, alles kan aangepast worden aan uw specifieke wensen.
1