Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op of bel op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur op 0162 - 727 040. Ook bereikbaar na 17.00 uur op 06 24 12 36 59

  • *

Wilt u meer weten over dit arrangement of wilt u een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Contactgegevens

Offerteaanvraag

Heusden Special

Met de tuk tuk naar een prachtige vestingstad.

Je wordt ontvangen bij Fort Lunet in Raamsdonksveer. Hier staat de elektrische tuk tuk klaar en krijg je, voordat je vertrekt, een duidelijke uitleg over het rijden met de tuk tuk. Nu start je tocht richting Heusden. Een mooie tocht langs verschillende dorpen en het water.

Uiteindelijk kom je aan in Vestingstad Heusden. Hier vind je leuke winkels, prachtige vestingwerken, mooie havens en genoeg terrasjes. Reden genoeg voor een bezoekje!

Na je bezoek aan Heusden, is het tijd om terug te rijden richting Raamsdonksveer. Eenmaal terug bij Fort Lunet, parkeer je de tuk tuk weer op de parkeerplaats.

Tip:
Iedere zondagmiddag zijn de winkels en de terrasjes open. Daarnaast is het mogelijk om 14.30 uur deel te nemen aan een prachtige stadswandeling onder leiding van een gids voor € 4,50. Deze duurt ongeveer vijf kwartier en geeft je een goed beeld van al het moois dat Heusden te bieden heeft.

Tip:
Brouwcafé Kareltje heeft zijn eigen bier en verzorgt bierproeverijen. Ben je hierin geïnteresseerd, dan horen wij dit graag. Dan zorgen wij dat je hieraan deel kan nemen.

Voorbeeldprogramma:

13.00 uur - Ontvangst + start tuk tuk tocht richting Heusden
14.30 uur - Aankomst Heusden + start stadswandeling
15.45 uur - Einde stadswandeling + lekker drankje op een zonnig terras
16.30 uur - Vervolg tuk tuk tocht
18.00 uur - Terugkomst te Raamsdonksveer

  • Let op: Dit is een voorbeeldprogramma, alles kan aangepast worden aan uw specifieke wensen.

 

1