• Tuk Tuk speurtocht
  Tuk Tuk speurtocht

Wil jij meer weten over dit arrangement of wil je een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Contactgegevens

Offerteaanvraag

 

Tuk Tuk Speurtocht

Uit In Zuid biedt een erg leuk gezinsuitje aan: lach je stuk, met z’n alle in een Tuk Tuk!

Je wordt ontvangen in Raamsdonksveer. Hier krijgen jullie eerst een kleine maar duidelijke clinic, over rijden met een Tuk Tuk. Na de uitleg is het tijd om in te stappen. Jullie krijgen een mapje mee met een ludieke speurtocht of route die leuk is voor jong en oud, en waarbij jullie langs de highlights van de omgeving komen. De Tuk Tuks rijden niet harder dan 35 km per uur. De bestuurder van de Tuk Tuk is 24 jaar of ouder en al minimaal 3 jaar in het bezit van een B-rijbewijs. Er dient altijd maximaal 1 bestuurder per Tuk Tuk voorafgaand aan het uitje te worden aangewezen, en er mag onderweg niet worden gewisseld van bestuurder. En de Tuk Tuks bieden plaats voor 7 personen (dit is inclusief bestuurder). Met plek voor 7 personen is er meer dan genoeg plek voor het hele gezin en kunnen jullie samen de mooie omgeving verkennen vol natuur, terrassen en kleine en gezellige dorpjes. Een leuk een uniek gezinsuitje.

 

Speurtocht 

Jullie kunnen ervoor kiezen om op speurtocht te gaan, hierbij gaan jullie op zoek naar de GPS-punten doe je door middel van ingebouwde navigatiesystemen in de tuk tuks. Jullie krijgen een navigatiemap mee waarin precies staat waar naartoe moet worden genavigeerd. Eenmaal in de juiste straat aangekomen? Let dan even goed op en zorg dat je de juiste locatie bij de opdracht weet te vinden. De juiste plek gevonden? Goed teamwork! Parkeer de tuk tuk op een veilige plek en ga met het hele team aan de slag. Hier is namelijk een oprdracht die jullie moeten uitvoeren en oplossen. Deze opdrachten zijn allemaal verschillend van elkaar maar zijn vooral gericht op gezelligheid. Er zitten lastige puzzels tussen, leuke speurtochten, vragen waarvan de antwoorden in de omgeving gezocht moeten worden en er moet o.a. een originele/gekke familie foto gemaakt worden. 

 

Overige routes 

Naast de GPS-speurtocht bieden wij ook nog andere routes aan zonder spelelement. Gewoon lekker samen op pad met de Tuk Tuk, en samen de mooie omgeving verkennen vol natuur, terrassen, speeltuintjes en gezellige dorpjes. 

 

 

Tarieven

Je huurt een Tuk Tuk voor 4 uurtjes voor € 150,- en kunt dan vervolgens kiezen uit een van onze drie vaste routes. 

 

Let op! Voor de kleine kindjes kun je eventueel zelf een eigen Maxi-Cosi of autostoeltje aan de gordel van de Tuk Tuk bevestigen.


LOCATIE

 • Onze Tuk Tuks haal je zelf op bij restaurant Fort Lunet in Raamsdonksveer, hier dient ook meteen afgerekend te worden per pin of contant.
 • Van maandag t/m vrijdag gratis parkeren aan de Reenweg in Raamsdonksveer
 • Zaterdag en zondag gratis parkeren aan de Collegeweg in Raamsdonksveer 

 

CONTACT

Zit dit gezinsuitje wel tuk? Je kunt een e-mail sturen naar info@uitinzuid.nl of bellen naar 0162-727042.
Voor meer informatie bekijk www.tuktukbrabant.nl

 

 1. *
 2. Contactgegevens

 3. *
 4. Naam*
 5. Telefoon*
 6. Bedrijfsgegevens

 7. Bedrijfsnaam
 8. Adres
 9. Postcode + woonplaats
 10. Aanvullende informatie

 11. Arrangementen
 12. Datum van activiteit*
 13. Datum
 14. Aantal personen
 15. Budget per persoon
 16. Opmerking(en)
 17.  
 18.  
0